Τζάμπολ!

Τζάμπολ!
Τα ψέματα τελείωσαν. Το πρώτο τζάμπολ της φετινής Α1 θα δοθεί το Σάββατο 16/10 και οι 14 ομάδες του πρωταθλήματος θα αρχίσουν την προσπάθειά τους για το καλύτερο δυνατό. Αναμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός που κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ενισχύθηκε σημαντικά. Ονειρα τίτλου πλάθει και ο αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, ο Αρης, που με όπλο την δίψα του κόσμου του θέλει να επιστρέψει στις δοξασμένες ημέρες της δεκαετίας του 80.

To Mαρούσι, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο ανανεωμένος Ολυμπιακός παρά τα προβλήματά του, αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα ενώ ο Πανιώνιος, ο Μακεδονικός και ο Ηρακλής θα προσπαθήσουν να μπουν σφήνα στους μεγάλους της Λίγκας.

Ομάδες

Στα αρνητικά της Α1 της περιόδου 2004-05 είναι βέβαια ο υποβιβασμός του Περιστερίου λόγω οικονομικών προβλημάτων ενώ στα ευχάριστα θα πρέπει να σημειώσουμε την παρουσία τριών επαρχιακών ομάδων οι οποίες συμβάλουν στην αποκέντρωση του πρωταθλήματος. Με ενδιαφέρον, τέλος, αναμένεται το εγχείρημα του Ιωνικού ο οποίος από φέτος θα έχει την έδρα του στην Αμαλιάδα.

To contra.gr από την πλευρά του έκανε το καθήκον του. Σε ένα αναλυτικό αφιέρωμα σας προσφέρει όλες τις λεπτομέρειες των φετινών μονομάχων και δίνει το λόγο στους πρωταγωνιστές των παρκέ.


Διαβάστε ακόμα τις συνεντεύξεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που παραχώρησαν στο contra.gr οι (link:50443)Τσαρτσαρής(/link), (link:50444)Ασημακόπουλος(/link), (link:50445)Ζήσης(/link), (link:50446)Αγαδάκος(/link), (link:50447)Ηλιάδης(/link), (link:50448)Μπουντούρης(/link), (link:50449)Μποζίκας(/link), (link:50451)Λιάκος(/link), (link:50452)Γκουσγκούνης(/link)
Επιμέλεια: Λεωνίδας Παπαδημητρίου, Σταύρος Καραΐνδρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK