Τζαβέλλας - Μανιάτης... καλούν Εμενίκε!

Ένα απίθανο σενάριο από την Τουρκία θέλει τους Γιώργο Τζαβέλλα και Γιάννη Μανιάτη σύντομα να γίνονται συμπαίκτες με τον Εμάνουελ Εμενίκε! Ποιο το μοναδικό πρόβλημα για την αποχώρηση του έμπειρου επιθετικού.

19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
19/09/2017 Olympiacos Vs Asteras Tripolis, for Greek Football Cup season 2017-18, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 19/09/2017 OLYMPIACOS VS ASTERAS TRIPOLIS, FOR GREEK FOOTBALL CUP SEASON 2017-18, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Εμάνουελ Εμενίκε είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Τάκης Λεμονής όσο και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι απογοητευμένοι από την παρουσία του Νιγηριανού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Για τον 30χρονο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από την Τουρκία, με την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα και Μανιάτη να ακούγεται καθημερινά στα τουρκικά ρεπορτάζ.

Οι "πράσινοι" αναζητούν έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει τόσο στη γραμμή κρούσης όσο και στα άκρα και ο Εμενίκε καλύπτει τα "θέλω τους".

Ποιο είναι το πρόβλημα; Φυσικά το συμβόλαιο του Νιγηριανού που υπολογίζεται πάνω από 1.500.000€ το χρόνο. Στον Ολυμπιακό πάντως θέλουν να ξεφορτωθούν το μεγαλύτερο μέρος, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει... συμβιβασμός και όλες οι πλευρές στο τέλος να μείνουν ευχαριστημένες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK