Unfair Γρηγορίου για τον τραυματισμό του Μάνταλου

Ο προπονητής του Πανιωνίου βρήκε... δικαιολογία για το γκολ της ΑΕΚ στο τραυματισμό του Μάνταλου. Κι αυτό αφού στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως οι παίκτες του (κακώς) έκαναν fair play ενώ εκείνοι της Ένωσης αντί να σταματήσουν συνέχισαν και σκόραραν με τον Αραούχο!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
grigoriou EUROKINISSI

Στο 81΄ του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο ο Μάνταλος με υπερπροσπάθεια "έκλεψε" την μπάλα στη μεσαία γραμμή και από τα πόδια του ουσιαστικά ξεκίνησε η φάση του νικητήριου γκολ του Αραούχο. Το κακό είναι πως ο Έλληνας άσος αμέσως μετά την επαφή του με τη μπάλα έπεσε σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο και όλοι φοβούνται πλέον για τα χειρότερα (ρήξη χιαστών).

Η συγκεκριμένη στιγμή ήταν που έβγαλε εκτός εαυτού τον τεχνικό του Ιστορικού, Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος είπε στην κάμερα της NOVA ουσιαστικά πως οι παίκτες του έκαναν fair play!

Όλα αυτά ενω το παιχνίδι είχε λήξει, ο παίκτης είχε αποχωρήσει απο το 82΄κάνοντας τον σταυρό του και με το βίντεο να διαψεύδει τον "κυανέρυθρο"κόουτς σε μια φάση αντεπίθεσης που ξεκίνησε για την Ένωση κάτω απο την σέντρα . Διπλό unfair, λοιπόν, του Γρηγορίου κι απέναντι στον σοβαρά τραυματισμένο Μάνταλο που... θυσιάστηκε για την ομάδα του στην συγκεκριμένη φάση και στην νικήτρια ΑΕΚ

"Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο δεύτερο αποφασίσαμε να αλλάξουμε σχηματισμό κάτι που το κάνουμε για πρώτη φορά φέτος.

Ισορροπήσαμε αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ όταν είχε μείνει ο Μάνταλος κάτω και σταματήσαμε να παίζουμε. Κακώς το κάναμε αυτό. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά τα κομμάτια. Αυτές τις λεπτομέρειες κόστισαν σήμερα", είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγορίου

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK