"Βασίλισσα" του πορνό σώζει ιταλική ομάδα από την καταστροφή!

Οι οπαδοί της Βιτσέντζα Κάλτσιο θα πρέπει να ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι της πορνοστάρ Αμάντα Φοξ. Η "βασίλισσα" του πορνό με καταγωγή από την Πολωνία προτίθεται να σώσει την ομάδα από την καταστροφή! (PHOTOS)

"Βασίλισσα" του πορνό σώζει ιταλική ομάδα από την καταστροφή!

Εδώ και τέσσερις μήνες οι ποδοσφαιριστές της Βιτσέντζα Κάλτσιο έχουν ξεχάσει τη... μυρωδιά του χρήματος! Το κλαμπ οδεύει προς την καταστροφή, η διοίκηση δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει και οι φίλαθλοι... βράζουν με τις εξελίξεις.

Ωστόσο, ξαφνικά, στη ζωή του ιταλικού κλαμπ μπήκε η πορνοστάρ Αμάντα Φοξ!

Και πού κολλάει αυτό; Απλά τα πράγματα. Η πρωταγωνίστρια ταινιών για ενηλίκους με δήλωσή της έκανε γνωστό ότι προτίθεται να βοηθήσει την ομάδα να βγει από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας.

Το σχέδιο της απλό...

Από το σέξι ημερολόγιο που κυκλοφόρησε το οποίο κοστίζει μόλις 7 ευρώ, θα διαθέσει το 10% από τα κέρδη προς τη σωτηρία της Βιτσέντζα Κάλτσιο.

Ο λόγος για τον οποίο η "Αφροδίτη της Πολωνίας" (αυτό είναι το παρατσούκλι της) θέλει να βοηθήσει την κατάσταση είναι γιατί επισκέπτεται συχνά την πόλη της Βιτσέντζα, την λατρεύει, και οι θαυμαστές της την ενημέρωσαν ότι η τοπική ομάδα καταστρέφεται και χρειάζεται βοήθεια.

Μπρος, λοιπόν, στην προσωπική σελίδα της Αμάντα Φοξ. Η διάσωση της Βιτσέντζα κάνει... καλό στα μάτια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK