Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Είμαστε στο πλευρό του ηγέτη Μαρινάκη"

Με ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης".

Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Είμαστε στο πλευρό του ηγέτη Μαρινάκη"

Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται ανάμεσα στους "28" που προτείνει ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος να παραπεμφθούν σε δίκη.

Ωστόσο παρά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει την αμέριστη συμπαράσταση των βετεράνων του συλλόγου, οι οποίο μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

"Την τελευταία πενταετία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται μια πρωτοφανή επίθεση με άξονα κατασκευασμένες κατηγορίες με τις οποίες δεν έχει την παραμικρή σχέση και μια σκευωρία η οποία εκτυλίσσεται βήμα βήμα.

Δυστυχώς σε αυτή την σκευωρία εμπλέκεται ενεργά και με τρόπο αποτρόπαιο για τη Δημοκρατία και ένα σύστημα με γνωστούς πρωταγωνιστές.

Στόχος ήταν και είναι να πληγεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Σύλλογος συνολικά. Στόχος ήταν και είναι να εγκαταλείψει ο κ. Μαρινάκης το ποδόσφαιρο και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Προφανέστατα δεν είναι τυχαία η στιγμή της δημοσίευσης του βουλεύματος και ενώ εκκρεμεί -μεταξύ άλλων- η διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου και όχι μόνο.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, οι Θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέκεται στο πλευρό του ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πριν από τον αγώνα της Κυριακής θα τον τιμήσουμε για την προσφορά του στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά και στην ανασυγκρότηση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Πρόεδρε όλη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι στο πλευρό σου!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτοί είναι οι "28" της "εγκληματικής"
Μαρινάκης: "Εκτελεί συμβόλαιο ο Ντογιάκος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK