VIDEO: Η ... πατρική αγκαλιά του Μαραγκού

Οι μικρές και εκ πρώτης όψεως, ασήμαντες λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μία ομάδα. Παράδειγμα: Ο τρόπος συμπεριφοράς του Σπύρου Μαραγκού στους παίκτες του ΠΑΟ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τις απλώς καλές ομάδες από αυτές που μπορούν να πάνε ψηλά βρίσκονται, συνήθως, καλά κρυμμένα στα αποδυτήρια.

Ενίοτε όμως φανερώνονται και στα παιχνίδια, αρκεί κάποιος να είναι καλός παρατηρητής και να δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια.

Κάτι τέτοιο διαφάνηκε και στο video της παρακάμερας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σπύρος Μαραγκός, μέλος του προπονητικού τιμ των πράσινων, αγκάλιασε σαν... πατέρας όσους ποδοσφαιριστές βγήκαν από το γήπεδο ως αλλαγή και τους αντάμειψε έτσι για τη σκληρή προσπάθειά τους (στο video στο 10.17, στο 10.29 και στο 10.55).

Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που καμιά φορά, και σε βάθος χρόνου, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Μαραγκός, σημειωτέον, έχει ζήσει όπως και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το μεγάλο Παναθηναϊκό της δεκαετίας του 90.

Παίζει και αυτό το ρόλο του...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK