"Βούκο" - Μίλιτς... χαιρετούν και ο "πράσινος" καφές στο Κολωνάκι

Το Contra.gr... επεξεργάστηκε τον αθλητικό Τύπο και σας μεταφέρει τα καλύτερα, τα πιο ζουμερά παρασκήνια της ημέρας. Διαβάστε για το "χρυσωρυχείο" Σισέ, το "ξεφόρτωμα" Βούκοβιτς - Μίλιτς, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Βιεϊρίνια, τις αποφάσεις του Λουτσέσκου, το καφεδάκι της... παρηγοριάς που ήπιαν ο Αναστασίου, Ταυλαρίδης και το crash test του Γιόχανσον.

"Βούκο" - Μίλιτς... χαιρετούν και ο "πράσινος" καφές στο Κολωνάκι

"ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ"... ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ - ΜΙΛΙΤΣ;

Ανοίγουμε το " ΓΑΥΡΟ " και διαβάζουμε ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος και νυν της Μάλαγα έδειξε ενδιαφέρον για τον Βούκοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος έχει να παίξει ποδόσφαιρο από τις αρχές Σεπτέμβριου που έπαθε θλάση σ' ένα ματς της εθνικής του, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας που επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία, η περίπτωση του εξετάζεται. Αυτό που απομένει είναι αν θα προχωρήσει την περίπτωση η Μάλαγα και ποιες είναι οι διαθέσεις ου Ολυμπιακού επί του θέματος.

Στην ίδια εφημερίδα, άλλο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον ρώσικης ομάδας για τον Χρβόγε Μίλιτς. Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φάλι Ραμαντάνι φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια του για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Κροάτης έχει περάσει στο παρελθόν από την Ροστόφ.

ΤΟ... ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ

Ο Γιάννης Αναστασίου, σύμφωνα με τη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" στη "ΓΑΤΑ" , πριν καν απολυθεί από την Κορτράικ ήταν (από τη Δευτέρα) στην Αθήνα, γνωρίζοντας ασφαλώς για το "τέλος" του στην βελγική ομάδα (που μάλλον άργησε κιόλας, αν κρίνουμε απο την πορεία της).

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού σφράγισε επιταγές 120.000 ευρώ, και κατά συνέπεια μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί της "πράσινης" ΠΑΕ. Ο Αναστασίου μάλιστα εθεάθη να πίνει καφέ στο Κολωνάκι με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο "Ταύλα" έχει επίσης ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Παναθηναϊκό -έχει επέλθει συμβιβασμός- και η στήλη αναρωτιέται αν ο Αναστασίου ζήτησε... συμβουλές από τον πρώην παίκτη του.

ΙΤΑΛΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΑΠΟ... ΓΕΝΑΡΗ

Πάμε και στην "SPORTDAY". .. Διαβάζουμε πως ο Γιάκομπ Γιόχανσον δέχεται έντονο πρέσινγκ από Ιταλία μεριά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παράγοντας από τη γείτονα χώρα φέρεται να τηλεφωνεί στην ΑΕΚ, προσπαθώντας να μάθει τις απαιτήσεις της σε περίπτωση που το "χ" ιταλικό κλαμπ κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κριτήριο για τη συνέχεια της υπόθεσης αυτής πάντως, όπως τουλάχιστον επισημαίνεται, θα αποτελέσει η παρουσία του αρχηγού της Ένωσης στα μπαράζ Σουηδίας - Ιταλίας.

ΤΑ 5 "ΧΑΡΤΙΑ" ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΣΕ

Πρωινή ανάγνωση των εφημερίδων και το μάτι μας... πέφτει στον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" που αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον φορμαρισμένο Παπέ Σισέ. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι "Αετοί" θεωρούν εφικτό να πάρουν τον ποδοσφαιριστή από την Ελλάδα μ' ένα ποσό της τάξεως των 5.000.000 ευρώ.

Ωστόσο η εφημερίδα υποστηρίζει ότι με τα χρήματα που έχει μάθει να πουλά τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός, δύσκολα η Μπενφίκα θα καταφέρει να κάνει δικό της τον δυναμικό στόπερ με 5 μύρια.

Οι Πορτογάλοι ρεπόρτερ πάντως τονίζουν ότι ο Σισέ δεν βρίσκεται απλά στο... ραντάρ των "Αετών", αλλά αποτελεί ξεκάθαρα μεταγραφικό στόχο τους. Από του Ρέντη πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο ποδοσφαιριστής έχει... ταμπέλα πάνω του με μεγάλα γράμματα για την τρέχουσα σεζόν: "Not for sale"...

Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΥΑΡΝΤΑ

Η " LIVESPORT " αναφέρει ότι ο Λούμπους Μίχελ εισηγήθηκε την επιστροφή των Αμρ Ουάρντα και Πέδρο Ενρίκε που έχουν δοθεί δανεικοί σε Ατρόμητο και Καραμπάγκ αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα τα χειριστεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου που καλείται να αποφασίσει αν θα χρειαστεί τους δύο ποδοσφαιριστές απευθείας στο ρόστερ ή αν θα πρέπει πρώτα να φύγουν δύο και να αντικατασταθούν από τους προαναφερθέντες.

ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Κάτι ετοιμάζει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια όπως διαβάζουμε στην "LIVESPORT" . Ενημερωνόμαστε ότι ο Πορτογάλος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον ΠΑΟΚ σκέφτεται να πάρει πρωτοβουλίες για να αντιστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια. Κάτι σαν... σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα στους συμπαίκτες του, ειδικότερα για τους "φρέσκους" ξένους στην Τούμπα, σε σχέση με τους παλιότερους.

Η... ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δύσκολες στιγμές για τον Μάνουελ Ντα Κόστα στην Μπασακσεχίρ. Δεν είναι μόνο ότι μετράει μονάχα τρία ματς επίσημα, είναι ότι έχασε και τη θέση του στην εθνική του Μαρόκου της οποίας είχε διατελέσει και αρχηγός. Σύμφωνα με το " ΦΩΣ " ο Ντα Κόστα μπορεί να λέει ότι περνάει καλά στην Πόλη, ωστόσο στην Τουρκία αναφέρουν ότι θα του ζητηθεί να βρει ομάδα το Γενάρη, καθώς και στις τρεις συμμετοχές που πραγματοποίησε δεν άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων...

ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τη " ΓΑΤΑ ", ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του Αλέξανδρου Κατράνη ο οποίος όχι μόνο δεν καθιερώθηκε στην Σέντ Ετιέν, αλλά ούτε αποστολή δεν... βλέπει. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι αυτός που... ψάχτηκε περισσότερο για την υπόθεση ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης κοίταξε τις περιπτώσεις που μπορούν να αποτελέσουν κινητήριο μοχλό για να φύγει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής από τους "Στεφανουά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK