Βρέθηκε... μνηστήρας για τον Οφόε

Έχει πέραση στην Ευρώπη ο Οτζίτζα Οφόε, αφού δημοσιεύματα από το Βέλγιο και την Τουρκία τον θέλουν κοντά σε ομάδα με... μεταγραφική παράδοση από την Ελλάδα. Για που οδεύει ο Σεμπά.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ofoe EUROKINISSI

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει νέο προπονητή (Πέδρο Μαρτίνς), όμως το μέλλον των Οφόε και Σεμπά μοιάζει μακριά από τον λιμάνι. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και αυτός ίσως τους βρει ξανά μαζί!

Πλήθος δημοσιευμάτων από την Τουρκία, αλλά και στο Βέλγιο, αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ έχει μείνει ικανοποιημένη με τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό έχει βάλει στο μάτι τόσο τον Σεμπά όσο και τον Οφόε.

Βρέθηκε... μνηστήρας για τον Οφόε

Μάλιστα για τον Βραζιλιάνο εξρέμ γίνεται λόγος για... τελειωμένη υπόθεση, ενώ για τον Βέλγο μέσο πως θα γίνουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Μαρινάκη - διοίκησης Γαλατά για να τελειώσει άμεσα το θέμα.

Ταυτόχρονα, η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να κλείσει και τον Βεργκάρα από την Μίλαν, αφού δεν υπολογίζεται από τον Τζενάρο Γκατούσο. Ο Κολομβιανός στόπερ ανήκει στους "ροσονέρι" από το 2013, αλλά ποτέ δεν κέρδισε μία θέση στην πρώτη ομάδα.

Το θέμα είναι πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Τούρκοι, αφού ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια πουλάει μόνο... ακριβά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK