Βρέθηκε ομάδα να δώσει δουλειά στον Ζοζέ Μοράις!

Αν και δεν πέτυχε πουθενά ως πρώτος προπονητής, κυρίως δε στην ΑΕΚ, ο Ζοζέ Μοράις εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία του με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τις δημόσιες σχέσεις του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Μοράις EUROKINISSI

Είσαι ιδιοκτήτης - πρόεδρος - τεχνικός διευθυντής επαγγελματικής ομάδας. Έχεις δει τον Ζοζέ Μοράις να δουλεύει την τελευταία διετία σε Αντάλιασπορ και ΑΕΚ ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ και φυσικά ν' αποτυγχάνει φεύγοντας απολυμένος. Παρόλα αυτά του δίνεις τη δουλειά προκειμένου να σε βγάλει από το τέλμα.

Ο 52χρονος Πορτογάλος εξαργυρώνει ακόμη τη θητεία που είχε ως βοηθός του Μουρίνιο (Ίντερ, Ρεάλ, Τσέλσι) και την Παρασκευή ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της αγγλικής Μπάρνσλεϊ. Μιας ομάδας που έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 15 ματς της Τσάμπιονσιπ και "χαροπαλεύει" βαθμολογικά (τρίτη από το τέλος).

Μην έχοντας τι να κάνει απ' όταν έφυγε από την Ελλάδα, ο Μοράις αποδέχθηκε την πρόταση. Πρόταση μάλιστα για συμβόλαιο 18μηνης διάρκειας. Γιατί εκεί στο Νότιο Γιορκσάιρ είναι... large!

Φυσικά η πρόσληψή του προκάλεσε αντιδράσεις. Ούτε που τον ήξεραν οι οπαδοί της ομάδας, ρωτώντας να μάθουν ποιος είναι, με αποτέλεσμα κάτω από την ανακοίνωση να στηθεί ένα μικρό πανηγύρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK