Βρισιές, μπουνιές και αλληλομηνύσεις!

Γιατί η συνάντηση των Μελισσανίδη – Κούγια μετέτρεψε τηνAqua Marinaτης Βουλιαγμένης σε ... σαλούν! Το διπλό σενάριο για το πως κατέληξε ο πρώτος να γρονθοκοπήσει τον δεύτερο, η... γραβάτα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ,η... ασφάλεια του “τίγρη” και η νυχτερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο.

Βρισιές, μπουνιές και αλληλομηνύσεις!

Η συνάντηση των Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Αλέξη Κούγια στην"Aqua Marina",το απόγευμα της Παρασκευής, έστειλε τον δεύτερο αρχικά στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης για μήνυση σε βάρος του πρώτου (για ξυλοδαρμό και εξύβριση) και μετά στο νοσοκομείο προκειμένου να περιποιηθούν τα... τραύματά του και να υποβληθεί σε εξετάσεις ! Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές τουContra.grμήνυση κατέθεσε εκ των υστέρων και ο Μελισσανίδης στον Κούγια για... σκευωρία!!

Πώς εξελίχθηκε το όλο σκηνικό που μετέτρεψε το παραδοσιακό καφέ - ζαχαροπλαστείο της περιοχής σε... σαλούν;

Με τις πληροφορίες να διίστανται - ανάλογα με το πώς άρχισε ο καβγάς αλλά και την... έντασή του - ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει γρονθοκοπήσει τον Κούγια σε σημείο να τον ρίχνει στο έδαφος και τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να φωνάζει: "με σκοτώνει"!

Υπάρχει το σενάριο που λέει πως τον έπιασε ο ίδιος από την γραβάτα και τον κτύπησε, αλλά και το σενάριο που ήθελε να συγκρατεί τον Κούγια η ασφάλεια του "τίγρη" κι αυτός να του καταφέρνει γροθιές!

Οι πρώτες πληροφορίες για το επεισόδιο είναι πως ο Αλέξης Κούγιας καθόταν στο μαγαζί της Βουλιαγμένης και ο Μελισσανίδης που περνούσε από εκεί, όταν το έμαθε πήγε να τον...συναντήσει φωνάζοντάς του: "Δεν ντρέπεσαι, τι είναι αυτά που λες για μένα"! Με την λογομαχία πολύ γρήγορα να ξεφεύγει, τις ειρωνείες να μετατρέπονται σε βαριές κατηγορίες και βρισιές, καταλήγοντας στην χειροδικία!

Ήταν τέτοια η ένταση του επεισοδίου που χρειάστηκε η παρέμβαση εκατέρωθεν πολλών ανθρώπων για να χωρίσουν τους Μελισσανίδη - Κούγια (ή για να ... γλιτώσουν τον δεύτερο), με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ όντως σε έξαλλη κατάσταση.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες τον κατηγορούσε για τις σχέσεις του με τον Μαρινάκη, αλλά και τον εκδότη των "Παραπολιτικών" Κουρτάκη. Στο μαγαζί πήγε και περιπολικό, ενώ μετέβη στο αστυνομικό τμήμα ο ιδιοκτήτης του για να δώσει κατάθεση.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε το επεισόδιο, αλλά όχι με την έκταση που... διέρρευσε στα ΜΜΕ.ΤοContra.grεπικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Κούγια λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ, με τον γνωστό ποινικολόγο να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, να δηλώνει "σοβαρά κτυπημένος" και να ωρύεται για "αλήτες".

Θυμίζουμε πως ηΑΕΚσε ματς κεκλεισμένων των θυρώνυποδέχεται την ΑΕΛ την Κυριακή για την τρίτη αγωνιστική της Super Leagueκαιμπορεί το κλίμα να είχε δυναμιτιστεί από πριν (ανακοίνωση ΑΕΛ για τον ορισμό τουδιαιτητήΕυαγγέλου και καταγγελία των "βυσσινί" από την ΑΕΚ στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ), αλλάπλέονη κατάσταση "εκτροχιάστηκε".

Β.Μ.

24MEDIA NETWORK