ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ περιγραφή δημοσιογράφου: Πώς με έδειρε ο Ψωμιάδης!

Γνωστός δημοσιογράφος διηγήθηκε σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής μια ιστορία σχετικά με το ξύλο που έφαγε άδικα από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ περιγραφή δημοσιογράφου: Πώς με έδειρε ο Ψωμιάδης!
Ψωμιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, πρώην αρχισυντάκτης του Contra.gr, βρέθηκε πρόσφατα σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής και απάντησε σε μία σειρά προσωπικών ερωτήσεων. Σε κάποια φάση ρωτήθηκε αν έχει φάει ποτέ ξύλο και εκείνος ξεκίνησε να περιγράφει με ξεκαρδιστικό τρόπο το πιο ωραίο ξύλο που έχει φάει στη ζωή του.

Το ξύλο αυτό προέρχονταν από τον Μάκη Ψωμιάδη, τότε πρόεδρο της ΑΕΚ. Διαβάστε πώς ακριβώς το περιέγραψε ο Πολυχρονίδης: "Το πιο ωραίο ξύλο που έχω φάει, μπορώ να το πω τώρα επειδή ο άνθρωπος συγχωρέθηκε, το έχω φάει από τον Μάκη Ψωμιάδη, κάπου γύρω στο 2000.

Εγώ δεν έκανα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, απλά είχε τύχει να κάνω μια μετάδοση για το Champions League. Κάποια στιγμή με συναντάει έξω από την συνέντευξη Τύπου, με πιάνει, δεν μπορώ να πω τι είπε γιατί δεν έχουμε και μπιπ live. Με πιάνει, με σηκώνει και με "ραπίζει", να το πω έτσι.

Εγώ τα 'χω κάνει πάνω μου και κυριολεκτικά και ψυχολογικά και δεν έχω καταλάβει το γιατί καθώς δεν σχετίζομαι με το ρεπορτάζ. Μου λέει “θα γράφεις καλά”. Θέλω να του πω ότι δεν έχω γράψει, γιατί δεν γράφω κάπου, αλλά δεν μπορούσα.

Δεν με χτύπησε άσχημα, αλλά ήταν ίσα ίσα για να πεθάνεις από το φόβο. Φεύγοντας, βρήκα τον υπεύθυνο εκεί στην ομάδα και του λέω “γιατί εμένα;” και μου λέει “εσένα γιατί; Όντως…”.

Την άλλη μέρα μου λέει “χίλια συγγνώμη σε μπέρδεψε με άλλον”. Και σε ένα ταξίδι της ΑΕΚ που είχα πάει στο εξωτερικό, με πιάνει ο Ψωμιάδης και μου λέει “αγαπούλα μου, γίνονται και λάθη. Να συχωράμε. Να είσαι καλά, να τα λες καλά, όμορφα και ότι χρειαστείς ο πρόεδρος είναι εδώ. Και του λέω πρόεδρε δεν πειράζει, δύο χαστούκια ήταν, δεν έγινε και τίποτα."