Ξεμένει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής μετά το ματς με τον Ηρακλή και θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα.

Ξεμένει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η κλήρωση των play-off έγινε την τελευταία στιγμή και οι ομάδες δεν πρόλαβαν καλά-καλά να κλείσουν αεροπορικές θέσεις. Θύμα της συγκεκριμένης ταλαιπωρίας που προήλθε από τη διοργανώτρια αρχή ήταν και η ΑΕΚ η οποία συνάντησε όλες τις βραδινές πτήσεις της Κυριακής από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, γεμάτες. Έτσι η αποστολή της "Ένωσης" θα παραμείνει και το βράδυ της Κυριακής -μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή δηλαδή- στη συμπρωτεύουσα και θα επιστρέψει στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" το πρωί της Δευτέρας. Από εκεί οι ποδοσφαιριστές θα οδηγηθούν κατευθείαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου θα προπονηθούν το πρωί στις 11.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή της ΑΕΚ θα μείνει σε ξενοδοχείο που ήταν... απαγορευμένο στο παρελθόν αφού είχε πέσει θύμα οικονομικής ασυνέπειας παλιών διοικούντων. Πρόκειται για το ξενοδοχείο με την περιβόητη ιστορία για τα... κλειδωμένα μίνι μπαρ. Η επιστροφή της "Ένωσης" στην κανονική της μορφή έφερε και την επιστροφή σε κανονικές -για μια μεγάλη ομάδα- συνθήκες. Η αλήθεια είναι ότι την παραπάνω λεπτομέρεια λίγοι τη βιώνουν, ωστόσο για τους ανθρώπους που αποτελούν τις αποστολές των ομάδων, έχει κι αυτή τη σημασία της.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK