Ξεσηκώθηκαν και στην Αργεντινή για Πατίτο

Θετικότατος στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αυστραλία είναι ο Πατίτο της ΑΕΚ, όπως και οι εκπρόσωποί του στην Αργεντινή που... χτένισαν την υπόθεση και περιμένουν την Ένωση να δώσει το τελικό "ok".

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
patito EUROKINISSI SPORTS

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πατίτο Ροντρίγκες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στουςNewcastle United Jets. Ο Αργεντινός έχει μία εξαιρετική πρόταση όπως μαθαίνουμε από την πατρίδα του και πιέζει και ο ίδιος διακριτικά να φύγει.

Οι εκπρόσωποι του... χτένισαν την προσφορά των "καγκουρό" και λένε πως η προοπτική της Αυστραλίας δεν τους "χαλάει" καθόλου.

Το μόνο "αγκάθι" γι' αυτούς μέχρι στιγμής είναι η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του τεχνίτη winger περιμένουν να δώσει το "ok" η ελληνική ομάδα ώστε να προχωρήσει το deal της υπόθεσης, ωστόσο κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα τα ποσά που δίνουν από την Ωκεανία για τον Αργεντινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Πατίτο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και τόσο ο παίκτης όσο και η Ένωση δεν... ψήνονται ιδιαίτερα να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Άλλωστε ο Χιμένεθ μέχρι στιγμής δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή και τα σχεδόν 500.000 ευρώ ετησίως για κάποιον που δεν παίζει θεωρούνται πολλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK