Ξέσπασμα Πρίγιοβιτς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε τι ήταν αυτό που έβγαλε εκτός εαυτού τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς λίγες ημέρες πριν το ματς στο "Καραϊσκάκης". Οι ενέργειες που έκανε και οι απαντήσεις στα σενάρια πως είναι... φευγάτος.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Α) ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
prijovic EUROKINISSI

Την ώρα που τα ρεπορτάζ σε Πολωνία και Σερβία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον Αγγλικών και Γερμανικών ομάδων, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει μόνο μια απάντηση να δώσει σε όλα αυτά. Ο επιθετικός του "Δικεφάλου του βορρά" κλείνει τα αυτιά και δηλώσει συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ, κάτι που επεσήμανε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα zurnal.rs.

Δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν θέλω να είμαι με αυτό το τρόπο στα στη δημοσιότητα. Θέλω να είμαι στο επίκεντρο μόνο για τα όσα κάνω μέσα στο γήπεδο. Είμαι οικογενειάρχης και δεν θέλω να τραβάω την προσοχή, για πράγματα που έχουν να κάνουν με πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο".

"Καμία φορά οι δημοσιογράφοι είναι πολύ φιλόδοξοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν μια είδηση. Μάλλον γνωρίζουν καλύτερα από εμένα που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω τίποτα για ομάδες από την Γερμανία. Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω κάτι για το μέλλον μου".

Στην συζήτηση έπεσε και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ψεύτικο λογαριασμό του Πρίγιοβιτς στο Instagram, ο οποίος πλέον "κατέβηκε" μετά από ενέργειες του ποδοσφαιριστή:

"Δεν έχω αυτό το προφίλ στο instagram. Κάποιος βρήκε και πήρε τις προσωπικές φωτογραφίες μου αλλά και βίντεο. Το πρόβλημα λύθηκε και το προφίλ αφαιρέθηκε.

Για τα δυο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τη Λαμία, φτάνοντας συνολικά τα 17 από την αρχή του έτους με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σχολίασε: " Επέστρεψα από το Βελιγράδι στην Θεσσαλονίκη με καλή διάθεση και αυτή μεταφέρθηκε και στο γήπεδο. Κυριαρχήσαμε απέναντι στην Λαμία, είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK