Ζήτησαν ενημέρωση από τον Ουζουνίδη οι αρχηγοί!

Προπόνηση με το μυαλό στα διοικητικά είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης. Ζήτησαν και είχαν συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη οι αρχηγοί. Τι τους είπε για να μην... διαλύσει η ομάδα και ποιο το σχέδιο για τις πληρωμές.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
Panathinaikos proponisi ouzounidis EUROKINISSI

Σε... περίεργο κλίμα διεξήχθη και η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί με τους ποδοσφαιριστές να ανησυχούν για το μέλλον του συλλόγου και κατ επέκταση το δικό τους. Ο προβληματισμός είναι τέτοιος, που οι τέσσερις αρχηγοί ζήτησαν να συναντηθούν μόνοι τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έτσι ώστε να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ροντρίγκο Μολέδο, Γκιγιέρμο Μολίνς, Δημήτρης Κουρμπέλης και Λούκας Βιγιαφάνιες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, με τον Έλληνα τεχνικό να τους ηρεμεί, αποκαλύπτοντας τους όμως πως έχει πλέον η κατάσταση.

Ο Ουζουνίδης τους ζήτησε να κρατήσουν ενωμένο το γκρουπ έτσι ώστε να μην διαλυθεί ο Παναθηναϊκός πριν τον Δεκέμβριο, τονίζοντας τους πως όσα χρήματα μπουν στα ταμεία του συλλόγου αυτό το διάστημα, θα δοθούν πρώτα σε αυτούς και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ.

"Θέλω ενότητα. Να κάνουμε το χρέος μας όσο είμαστε εδώ γιατί παίζουμε σε ένα μεγάλο κλαμπ", ήταν μερικά από τα λόγια του.

Από εκεί και πέρα εξήγησε πως γίνεται προσπάθεια να βρεθεί λύση, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Τώρα καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι, Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάννης δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK