Survivor: Ποιος νίκησε, ποιοι βγήκαν προτεινόμενοι!

SPOILER ALERT: Δείτε ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, στη μάχη μεταξύ Διάσημων και Μαχητών! Το εξοντωτικό αγώνισμα και τους τρεις προτεινόμενους, δύο άνδρες - μια γυναίκα!

Survivor: Ποιος νίκησε, ποιοι βγήκαν προτεινόμενοι!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (1/5) στο Survivor οι δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές, καλούνται να παίξουν σε μια δοκιμασία ασυλίας, με τη χαμένη ομάδα να πρέπει να ψηφίσει παίκτες προς αποχώρηση.

Μόνο που αυτή τη φορά η δοκιμασία δεν έχει καμία σχέση με ότι είχαμε μέχρι σήμερα. Κι αυτό γιατί οι παίκτες καλούνται να παίξουν σε μια δοκιμασία εξοντωτική που απαιτεί δύναμη. Δύο παίκτες από κάθε ομάδα πιάνουν ένα κορμό από τις δύο πλευρές και προσπαθούν να τον σπρώξουν.

Σε αυτή φυσικά τη δοκιμασία έχουν το πλεονέκτημα οι Διάσημοι αφού στην ομάδα τους έχουν δυνατούς παίκτες όπως ο BO, ο Κοκκινάκης, ο Αγγελόπουλος, ενώ από την άλλη είναι ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος είχε χτυπήσει στην κλείδα του και οι Αναγνωστόπουλος, Τσανγκ και Βασάλος.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την πιάτσα των spoiler-άδων οι Διάσημοι όντως κερδίζουν το αποψινό αγώνισμα ασυλίας και δεν θα κληθούν να ψηφίσουν παίκτες προς αποχώρηση. Αυτό θα το κάνουν οι "Μαχητές" οι οποίοι θα πάνε στο συμβούλιο αφού πρώτα παίξουν και τη δοκιμασία ατομικής ασυλίας.

Υπάρχει η πληροφορία ότι την ασυλία την κερδίζουν οι Μάριος και Ελισάβετ, ενώ προτεινόμενοι θα είναι οι Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ και Σάρα Εσκενάζυ. Ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί το τελευταίο... spoiler. Για να δούμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK