Survivor: Φεύγει Λάουρα ή Ευρυδίκη;

Το αποψινόSurvivorείναι...super hot.Έχουμε αποχώρηση παίκτη από τους Διάσημους και σύμφωνα με την πιάτσα τωνSpoilerάδων η μάχη κρίθηκε με ανατροπή και διαφορά λίγων ψήφων μεταξύ Βαλαβάνη και Νάργες! Ποιοι πανηγυρίζουν;

Survivor: Φεύγει Λάουρα ή Ευρυδίκη;

BO, Κοκκινάκης, Λάουρα και Ευρυδίκη είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινόSurvivor.Τρεις θα παραμείνουν στο παιχνίδι και στην ομάδα των Διάσημων ως συμπαίκτες των Αγγελόπουλου, Χρανιώτη καιoένας θα...κουνήσει μαντήλι.

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί, το τηλεοπτικό κοινό έχει ψηφίσει...θετικά, δηλαδή για να μείνουν οι παίκτες, οπότε θα φύγει ο λιγότερο δημοφιλής. Και επειδή λόγω της... τρέλας που υπάρχει με τον Ντάνο Αγγελόπουλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει “στιγματιστεί” ως μέλος της “κλίκας” (Χανταμπάκη – Χούτου, αυτοί ήδη το...πλήρωσαν) που ήθελαν να διώξουν τον μακράν πιο δημοφιλή παίκτη τουSurvivor,αποτέλεσε έτσι το μεγάλο φαβορί...αποχώρησης, μεταξύ των 4 προτεινόμενων.

Η Βαλαβάνη – θυμίζουμε πως είναι αθλητικογράφος του Σκάι, που παραιτήθηκε για να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ίδιου σταθμού – για πρώτη φορά είναι προτεινόμενη. Η παρθενική συμμετοχή της σε αυτή την διαδικασία - ανεξάρτητα από το αν ταsocial mediaτην έχουν “σκίσει” (μέχρι καιhashtag #Βλαχαβάνη φτιάχτηκε) και εμφανίζεται σαν...“αντίπας” σε πολύ κόσμο που είναι φανατικός με τοSurvivor–καθιστά δύσκολη ( ή τουλάχιστον μπερδεύει)την πρόβλεψη.

Από το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η... τάση έδειχνε πως αυτή που θα αποχωρήσει απόψε είναι η Ευρυδίκη. Για να αλλάξουν σήμερα οι εκτιμήσεις - προβλέψεις - πληροφορίες στην πιάτσα τωνspoiler.Συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για...μεγάλη ανατροπή και πως η Λάουρα Νάργες θα είναι τελικά αυτή που θα αποχωρήσει από τοSurvivor.Και όχι η κολλητή της, η Βαλαβάνη.

Άλλωστε και η Λάουρα έχει “στοχοποιηθεί” – σε μικρότερο βαθμό βέβαια – τόσο γιατί αποτέλεσε μέλος της παρέας που δεν γούσταρε τον “ζεν πρεμιέ” του ριάλιτι Ντάνο, όσο και λόγω της αγωνιστικής αδυναμίας της (που...προκαλεί πλέον αφού οι Διάσημοι ξέμειναν από δυνατούς παίκτες, οπότε αν παραμείνει στο παιχνίδι οι μονομαχίες στην συνέχεια με τους Μαχητές θα γίνουν άνισες, χάνοντας το ενδιαφέρον τους). Βέβαια η Λάουρα έχει ξαναβγεί προτεινόμενη, άλλη μια φόρα, μόνο που τότε ήταν με τον “hater”Χούτο και φυσιολογικά γλίτωσε.

Στο δια ταύτα: αν πιστέψουμε τους ...spoilerάδες χθες (Τρίτη, 9/5) έφευγε από τοSurvivorη Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά απόψε (Τετάρτη/10) θα φύγει η Λάουρα Νάργες ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΆ!! Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα μιλάμε για την... ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η αντίστροφη (τηλεοπτική) μέτρηση ξεκίνησε...

B. M.

News 24/7

24MEDIA NETWORK