Survivor: Νίκη για... κλάματα και μεγάλη αποχώρηση

Ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα είχε προβλέψει η παραγωγή του Survivor για το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, με την ομάδα των "Μαχητών" να κατακτά τη νίκη, πριν από τη μεγάλη αποχώρηση της βραδιάς.

Survivor: Νίκη για... κλάματα και μεγάλη αποχώρηση

Για προμήθειες φαγητού και επικοινωνία (γράμματα από αγαπημένα τους πρόσωπα) αγωνίστηκαν "Διάσημοι" και "Μαχητές" στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης στο Survivor. Τελικός νικητής η ομάδα των "Μαχητών" που επέστρεψε στις επιτυχίες με σκορ 10-7.

Η ήττα σκόρπισε... κατήφεια στην ομάδα των "Διασήμων", οι οποίοι αναγκάστηκαν να μεταβούν σε ένα πολύ δύσκολο Συμβούλιο Αποχώρησης για τους ίδιους, με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία.

Πριν από αυτό όμως οι "Μαχητές" διάβασαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα με τις σκηνές να είναι για ακόμη μια φορά συγκινητικές, αφού όλοι λύγισαν και δάκρυσαν διαβάζοντας όσα τους μετέφεραν οι δικοί τους άνθρωποι από την πατρίδα.

Όσο για το πολυαναμενόμενο Συμβούλιο Αποχώρησης, το πιο ενδιαφέρον -ίσως- από την αρχή του παιχνιδιού, το πρόσωπο που έφυγε δεν ήταν άλλος από τον Στέλιο Χανταμπάκη, για τον οποίο ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή ότι βρισκόταν στη... μπλακ λιστ των τηλεθεατών.

Survivor: Νίκη για... κλάματα και μεγάλη αποχώρηση

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τον Σάκη Τανιμανίδη, Στέλιος Χανταμπάκης παρέμεινε ψύχραιμος, με την Ευρυδίκη και τη Λάουρα να είναι αυτές που απογοητεύτηκαν περισσότερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK