Survivor: Ποιοι νικούν, ποιος φεύγει

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο των σποϊλεράδων του Survivor, ακόμη κι αν μεσολαβούν κάποιες ημέρες πριν από την ανακοίνωση του "Διάσημου" που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Τι γίνεται στο σημερινό αγώνισμα επάθλου. Όλες οι απαντήσεις...

Survivor: Ποιοι νικούν, ποιος φεύγει

Το νέο επεισόδιο του Survivor δεν έχει μονάχα τη "συμμαχία" Γιώργου Αγγελόπουλου - Ειρήνης Παπαδοπούλου, όπως φανερώνει το trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ από το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να "επιβιώσουν" στην παραλία των Διασήμων. Έχει και αγώνισμα επάθλου με... Τούρκο παρουσιαστή μάλιστα, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης πετάχτηκε από την Καραϊβική στην Αθήνα για επαγγελματικούς σκοπούς.

Τι αλήθεια λέει η πιάτσα των σποϊλεράδων γι' αυτό; Ότι οι "Μαχητές" θα πάρουν δεύτερη σερί νίκη επί των "Διασήμων", προκαλώντας ακόμη ένα πλήγμα στο σύνολο των Χούτου - Κοκκινάκη.

Μόνο που, ψάχνοντας, δεν μάθαμε αποκλειστικά αυτό. Υπάρχει πλέον και πλήρη εικόνα της 30λεπτης ψηφοφορίας που διενεργήθη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής για το ποιος εκ των Γιώργου Αγγελόπουλου, Στέλιου Χανταμπάκη και Γιώργου Χρανιώτη, των τριών προτεινόμενων προς αποχώρηση, θα κάνει... Πάσχα στην Ελλάδα.

Αποδείχθηκε, εν τέλει, εκ της διαδικασίας που συμμετέχει το πως ουδείς είναι (σ)τέλειος και στο φινάλε παίρνει ό,τι του αξίζει... Όπως, ούτως ή άλλως, ειπώθηκε από τον Χανταμπάκη στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK