Αντώνης Αντωνιάδης, ο απόλυτος μαχητής

Ο Αντώνης Αντωνιάδης έχει μια πλειάδα κατορθωμάτων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τα εξιστόρησε στο SPORT24.

Photo by:Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by:Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Αντώναρος -έτσι τον αποκαλούσε η φίλη του, Ρίτα Σακελλαρίου- ξεχείλιζε από διάθεση και τη σπιρτάδα του αιώνιου αθλητή. Είχε κέφι και μετρούσε τα ατελείωτα ρεκόρ του, "κένταγε", όπως "κένταγε" και στο χορτάρι της Λεωφόρου.

Φέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από τότε που πέτυχε 39 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ρεκόρ ακατάρριπτο. Για ένα γκολ έχασε το Χρυσό Παπούτσι από τον Γκερντ Μίλερ. Ωστόσο, έχει μια πλειάδα κατορθωμάτων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τα εξιστόρησε στο SPORT24.

O 76χρονος Ψηλός των ελληνικών γηπέδων μίλησε για τους θυελλώδεις έρωτές του που έγιναν ακόμη και τραγούδια, για τη σφαλιάρα που έδωσε στον Κάζιμιρ Γκόρσκι, στη χιονισμένη Καστοριά και για το "σατανικό" ποδοσφαιρικό μυαλό του διόσκουρού του, Μίμη Δομάζου.

Τόνισε ότι αμφότεροι περιμένουν τη στιγμή που θα μπουν στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. "Παιδιά είμαστε κι εμείς", είπε γελώντας.

Κλαίει γι' αυτό το γήπεδο, ζήλεψε όταν είδε την ΑΕΚ να μπαίνει στο δικό της και μεγαλόκαρδα εκμυστηρεύθηκε: "Όλα θα τα δώσω στον Παναθηναϊκό!".

Έχω ακόμη ένα χειρουργείο που πρέπει να κάνω στο γόνατο. Θα γίνει ολική αρθροπλαστική, για να σώσω το πόδι μου. Έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στα ισχία. Τα παράσημα του ποδοσφαίρου είναι αυτά. Πήδαγα μισό μέτρο πάνω και από κάτω είχε ξερό χώμα, πώς να γλιτώσω;

Άκου εγχειρήσεις που έχω κάνει:

Η πρώτη ήταν στη μύτη, μετά μπήκα για σκωληκοειδίτιδα, έπειτα στους κοιλιακούς, ύστερα έπαθα δισκοπάθεια, αργότερα έκανα στα ισχία και τέλος χειρουργήθηκα για τον καρκίνο. Και παρόλα αυτά ο οργανισμός μου αντέχει, επειδή υπήρξα σκληραγωγημένος. Τον καρκίνο τον τελείωσα! Τον είχα στο στομάχι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συναρπαστική συνέντευξη στο SPORT24.

News 24/7

24MEDIA NETWORK