Ο Χοακίν στο SPORT24: "Τ' όνομά μου ήταν στη λίστα αθλητικών διευθυντών στην Ελλάδα"

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο SPORT24 ο Χοακίν αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ελληνικό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του στο παρελθόν. Φυσικά, αναφέρθηκε και στο μεγάλο ματς Ελλάδας - Ισπανίας το μαγικό για τους πρώτους 2004.

Betis' Joaquin aapplauds after being substituted during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο σπουδαίος Χοακίν μίλησε στο SPORT24 (AP PHOTO/JOSE BRETON)

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της ποδοσφαιρικής σχέσης του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο αειθαλής Χοακίν εξιστορεί στο SPORT24 όλα εκείνα που τον συνδέουν με την Ελλάδα:

Το αλησμόνητο παιχνίδι στο Euro 2004, το ενδιαφέρον που υπήρχε στο παρελθόν, τον Θοδωρή Ζαγοράκη που δεν έχανε ούτε μια μπάλα, τον Γκουστάβο Πογέτ που πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει και τον Μίτσελ.

"Δεν θα πω συγκεκριμένα, αν υπήρξε ποτέ πρόταση συνεργασίας από ελληνική ομάδα. Η αλήθεια είναι, όμως, πως όταν ήμουν στην Μπέτις κατά την πρώτη μου θητεία και ακουγόταν ότι θα φύγω, το όνομά μου ήταν στη λίστα πολλών αθλητικών διευθυντών. Σίγουρα ήταν και αθλητικών διευθυντών στην Ελλάδα.

Φέρνω στη μνήμη μου το ενδιαφέρον μιας ομάδας που ήθελε να με αποκτήσει. Τη θυμάμαι ευχάριστα εκείνη την περίοδο γιατί το να ενδιαφέρεται η ομάδα μιας ή άλλης χώρας πάντα αποτελεί προνόμιο και υπερηφάνεια. Αλλά δεν θυμάμαι πολύ καλά ποια ομάδα ήταν, ποιες ακριβώς ήταν οι συνθήκες".

Διαβάστε ολόκληρη την εξαιρετική συνέντευξη στο SPORT24.

News 24/7

24MEDIA NETWORK