4+1 εργονομικές καρέκλες για άνετο work from home

Οι πολλές ώρες στο γραφείο και τον υπολογιστή επιβαρύνουν το σώμα σου. Η εργονομία είναι απαραίτητο συστατικό για την επιλογή σωστής καρέκλας.

4+1 εργονομικές καρέκλες για άνετο work from home

Η επιλογή του σωστού καθίσματος εργασίας είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Περνώντας ώρες καθισμένοι είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση οι καρέκλες μας πρέπει να είναι οι κατάλληλες. Πέρα από το σχέδιο και την αισθητική που μας ταιριάζει η καρέκλα μας πρέπει να είναι εργονομική και φτιαγμένη από τα κατάλληλα υλικά. Η εργονομική σχεδίαση είναι αυτή που μας στηρίζει σωματικά για να μην αντιμετωπίσουμε πόνους στη μέση και αλλού αλλά η ποιότητα των υλικών αυτή που μας εξασφαλίζει την αντοχή στο χρόνο.

Μέσα από τις πολλές επιλογές καθισμάτων γραφείου εμείς έχουμε 4 συν 1 προτάσεις για το ιδανικό home office.

1.Καρέκλα Γραφείου Ergohuman Plus Luxury Γκρι

4+1 εργονομικές καρέκλες για άνετο work from home


Για σένα που δουλεύεις πολλές ώρες στον υπολογιστή σου υπάρχει η ιδανική καρέκλα. Η ergohuman είναι μια «έξυπνη» καρέκλα που χάρη στο μηχανισμό Relax Syncro, προσαρμόζεται δυναμικά στις κινήσεις του σώματός σου. Με μοντέρνο design και σκελετό εξολοκλήρου από αλουμίνιο συνδυάζει μοναδικά πρωτοποριακό σχεδιασμό με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η απόλυτη εργονομία με πολλαπλές ρυθμίσεις σχεδιασμένες για πολύωρη και ξεκούραστη χρήση. Μπορείς να επιλέξεις τη ρύθμιση της «ελεύθερης κίνησης» ή να κλειδώσεις την πλάτη και την έδρα, στις θέσεις που σε βολεύουν. Έτσι, εξασφαλίζεις πάντοτε άνετη και εργονομική θέση καθίσματος κατά την εργασία σου. O Relax Syncro μηχανισμός ακολουθεί τη σπονδυλική σου στήλη και την υποστηρίζει ανατομικά σε κάθε σου κίνηση.

Φυσικά σαν πλήρως εργονομικό κάθισμα προσφέρει ρυθμιζόμενα μπράτσα, προσκέφαλο και πλάτη. Έτσι, μπορείς να τη φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου ώστε να απολαμβάνεις εξατομικευμένο ξεκούραστο κάθισμα όλη μέρα. Τέλος, πέρα από τον σταθερό σκελετό αλουμινίου το διάτρητο ύφασμα mesh επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και αποτρέπει την εφίδρωση του σώματος.

2.@Work Καρέκλα Γραφείου Lumbar Γκρι

4+1 εργονομικές καρέκλες για άνετο work from home

Μια ακόμα επιλογή για σένα που καταναλώνεις τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο της εταιρείας ή του σπιτιού. Μια καρέκλα που όπως λέει και το όνομα της είναι ιδανική για την στήριξη πλάτης. Η πλάτη της καρέκλας Lumbar προσαρμόζεται ανάλογα με το βάρος και το σωματότυπό σου για να σου προσφέρει τη μέγιστη δυνατή οσφυϊκή υποστήριξη.

O relax multiblock μηχανισμός σου επιτρέπει να ρυθμίζεις και να «κλειδώνεις» την πλάτη όπως σε εξυπηρετεί καλύτερα. Σχεδιασμένη να σου προφέρει ξεκούραστο κάθισμα και να προστατεύει τη μέση σου, όσες ώρες και αν κάθεσαι. Το minimal design, η υψηλή αισθητική και οι πολλές ρυθμίσεις κάνουν την Lumbar μια ιδανική επιλογή για κάθε γραφείο. Πέρα από τα ρυθμιζόμενα μπράτσα, προσκέφαλο και πλάτη το κάθισμα είναι από molded foam και η πλάτη από διάτρητο ύφασμα Mesh.

3.@Work Καρέκλα Γραφείου Grand

4+1 εργονομικές καρέκλες για άνετο work from home

Για εσένα που προτιμάς πιο κλασσικές γραμμές χωρίς να θυσιάζεις την εργονομία και άνεση σου, υπάρχει η καρέκλα γραφείου Grand. Με σύγχρονο αλλά και διαχρονικό design ταιριάζει άνετα στο ύφος κάθε γραφείου. Κατασκευασμένη από τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας, μπράτσα αλουμινίου για ξεκούραστους βραχίονες και ανθεκτική βάση αλουμινίου για μεγάλη σταθερότητα και ευκολία μετακίνησης. Πρόκειται για ένα executive διευθυντικό κάθισμα με υψηλή αισθητική, minimal design και μεγάλες αντοχές. Μη νομίζεις ότι υστερεί σε τεχνολογίες όμως. Το Molded foam κάθισμα και η ψηλή πλάτη κρατά το σώμα σου στη σωστή στάση ενώ τα μπράτσα που διαθέτει ολοκληρώνουν την ξεκούραση σου καθημερινά. Παράλληλα, χάρη στο μηχανισμό Relax multiblock μπορείς να κλειδώσεις την πλάτη στις θέσεις που σε εξυπηρετούν, είτε να την ξεκλειδώσεις, και να μπεις σε λειτουργία «ελεύθερης κίνησης» για μεγαλύτερη άνεση. Η Grand είναι μια έξυπνη καρέκλα που ακολουθεί τις κινήσεις του σώματός σου και προσφέρει ανατομική υποστήριξη στην πλάτη και τη σπονδυλική σου στήλη.

4. Victorage Καρέκλα Γραφείου Gaming Echo VE Series Black Diamond

4+1 εργονομικές καρέκλες για άνετο work from home

Η σωστή εργονομία δεν είναι μόνο για την εργασία σου! Χρειάζεται και όταν διασκεδάζεις, αν είσαι gamer η καρέκλα γραφείου Gaming Black Diamond με ρυθμιζόμενα μπράτσα 3 διαστάσεων και μηχανισμό Relax Multiblock τύπου Bucket είναι αυτό που χρειάζεσαι. Με εμπειρία είκοσι ετών και πάνω με εξειδίκευση στο gaming η καρέκλα της Victorage, Black Diamond είναι μια άλλη εμπειρία.

Όχι μόνο για gaming αλλά και για άνετο διάβασμα και ξεκούραστη εργασία. Με βασικά χαρακτηριστικά το τεχνητό δέρμα, τον αφρό μνήμης, τον εργονομικό σχεδιασμό για στήριξη της σπονδυλικής στήλης και τον μηχανισμό relax multiblock τύπου bucket είναι το κάθισμα που θα σε στηρίζει όπως σου αξίζει. Ο εργονομικός σχεδιασμός του νέου σου καθίσματος στηρίζει την πλάτη σου όταν μάχεσαι στην πίστα του αγαπημένου σου game, παράλληλα τα μπράτσα 3 διαστάσεων κρατούν τα χέρια σου στο κατάλληλο ύψος. Η gaming Black Diamond καρέκλα γραφείου θα χαρίσει στο γραφείο σου «μαχητική» αισθητική με το ξεχωριστό design της. Και σε εσένα άνετο πολύωρο gaming!

5.@Work Καρέκλα Γραφείου Elegant II Eκρού

4+1 εργονομικές καρέκλες για άνετο work from home

Για εσένα που επιθυμείς πιο λιτό σχεδιασμό χωρίς να θυσιάζεις εργονομία, υπάρχει η καρέκλα Elegant ΙΙ σε εκρού χρώμα. Πρόκειται πραγματικά για την επιτομή της κομψότητας και της άνεσης!

Ο νίκελ επιχρωμιωμένος σκελετός, οι λιτές γραμμές και το minimal design δημιουργούν ένα κλασσικής ομορφιάς κάθισμα. Θα αναβαθμίσει την αισθητική του γραφείου σου και θα σου προσφέρει άνετο κάθισμα ακόμα και μετά από πολύωρη εργασία, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό. Χάρη στον Relax μηχανισμό της, ακολουθεί τις κινήσεις του σώματός σου και στηρίζει ανατομικά την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη. Επιπλέον, τα μεγάλα της μπράτσα προσφέρουν άνετο στήριγμα στα χέρια και η μεγάλη (5 ακτινών) μεταλλική της βάση την κάνει μια απόλυτα σταθερή και ανθεκτική καρέκλα. Οι λιτές γραμμές, η επένδυση από τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας σου προσφέρει την αίσθηση πολυτέλειας που ζητάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK