DarkOrbit: Γίνε ο απόλυτος ηγέτης του διαστήματος

Φόρα τη στολή του αστροναύτη, κράτα το ποντίκι και το πληκτρολόγιο σου και με το DarkOrbit μπορείς να γίνεις εσύ ο απόλυτος ηγέτης του διαστήματος.

DarkOrbit: Γίνε ο απόλυτος ηγέτης του διαστήματος

Η κατάκτηση του διαστήματος είναι μόλις ένα κλικ μακριά σου.

Αν θες μια αληθινή μάχη στο διάστημα το DarkOrbit είναι έτοιμο να σου την προσφέρει. Μπες στη "Lazyland" και ετοιμάσου για ένα ταξίδι στο διάστημα. Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους σε περιμένουν εδώ.

Κέρδισε τη μάχη στο DarkOrbit: Γίνε ένας γενναίος διαστημικός πιλότος και πάλεψε για τη πρωτιά! Το DarkOrbit είναι το πιο λατρεμένο διαστημικό παιχνίδι όλων: Εκατομμύρια παίκτες περιπλανιούνται στους γαλαξίες – ψάχνοντας πρώτες ύλες ενώ είναι έτοιμοι για μάχη.

Εάν πιστεύεις ότι αυτή είναι μία εύκολη υπόθεση γελιέσαι. Όπως σε όλα τα online games έτσι και στο DarkOrbit υπάρχουν και άλλοι παίκτες οι οποίοι έχουν ακριβώς τους ίδιους στόχους με εσένα.

Εδώ σε περιμένουν πάντα νέοι κίνδυνοι, καινούριοι χάρτες και νέες αποστολές. Μόνο με τη βοήθεια των φίλων σου μπορείς να επικρατήσεις στο απέραντο σύμπαν: Αμείλικτοι διαστημικοί πειρατές απειλούν τον τομέα σου στο διάστημα! Έφτασε η ώρα για αντεπίθεση - ρίξου στη μάχη!

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK