Drakensang: Σώσε την ανθρωπότητα

Πάρε το σπαθί σου, κάνε τις συμμαχίες σου με άλλους πολεμιστές και μάγους και γίνε ένας ήρωας προστατεύοντας την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ.

Drakensang: Σώσε την ανθρωπότητα

Κάθεσαι στο γραφείο σου και θες να ζήσεις μια περιπέτεια χωρίς καν να κουνηθείς;

Ε, το Drakensang σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια κουνώντας μόνο τα δάκτυλα των χεριών σου. Μπες στην κατηγορία των games και ξεκίνα τώρα το μαγικό σου ταξίδι.

Προορισμός; Οι σκιές του παρελθόντος σκορπούν φόβο και τρόμο: ο πανίσχυρος δράκος του κόσμου του Άντερ κάνει και πάλι την εμφάνισή του! Η μεγάλη ώρα έχει φτάσει για εσένα που έχεις μπροστά σου μία μεγάλη πρόκληση.

Ενώσου με τους πολεμιστές ή με τους μάγους, πάλεψε ηρωικά σε επικές μάχες και προστάτεψε την ανθρωπότητα! Αυτό το φανταστικό παιχνίδι ρόλων θα σε μεταφέρει σε έναν μοναδικό τρισδιάστατο κόσμο. Εξοπλίσου μόνος σου ή μαζί με άλλους παίκτες για τη μάχη: Απόκτησε δύναμη και εξουσία και καταπολέμησε τα πλάσματα του κάτω κόσμου.

Δεν σου αρκούν αυτά; Το Drakensang Online προσφέρει μοναδική multiplayer διασκέδαση: ομαδική λειτουργία παιχνιδιού, ομαδικές μάχες εναντίον πανίσχυρων δράκων, μπουντρούμια γεμάτα με περιπέτεια και μάχες σε PvP αρένες: αντιμετώπισε μόνος σου ή μαζί με χιλιάδες άλλους πραγματικούς παίκτες τους κινδύνους στο Drakensang Online!

Το Drakensang Online είναι το πρώτο online παιχνίδι του δημοφιλούς έπους του Drakensang. Γίνε ένας ήρωας και προστάτεψε την ανθρωπότητα από τους κινδύνους του κόσμου του Άντερ.

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK