Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!

Το 2021 έχει τεράστια ποικιλία έως τώρα, προσφέροντας πραγματικά κάτι για όλους, είτε λατρεύουν τα αθλητικά παιχνίδια είτε τις περιπέτειες, φανταστικές και μη.

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!

Έφτασε η περίοδος των μεγάλων gaming κυκλοφοριών. Μετά τη φρενίτιδα των Χριστουγέννων, όταν και οι συλλογές των απανταχού gamers μεγαλώνουν με ξέφρενους ρυθμούς, ακολουθούν λίγες εβδομάδες ησυχίας πριν τον επόμενο καταιγισμό από παιχνίδια. Άλλωστε, πώς αλλιώς να γεμίσει κανείς τις καλοκαιρινές του ημέρες, αν όχι με μερικά από τα εντυπωσιακότερα παιχνίδια της χρονιάς;

Οι ανοιξιάτικες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν 10 εξαιρετικά «καυτά» games, που συνοδεύουν τον ολοένα πιο καυτό ήλιο που οδηγεί στο καλοκαίρι, τα οποία συγκεντρώσαμε για να μην παραλείψεις κανένα από το ημερολόγιό σου και να φρεσκάρεις τη μνήμη σου για όσα μπορεί να σου…ξέφυγαν.

New Pokemon Snap (30 Απριλίου)

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!


Μια επιστροφή που λίγοι περίμεναν, πολλοί ήθελαν και όλοι θα λάβουν. Μετά από μια επιτυχημένη κυκλοφορία στο Nintendo 64, οι λάτρεις των Pokemon θα πιάσουν ξανά φωτογραφικές μηχανές στα χέρια τους και θα ξεχυθούν σε πανέμορφα τοπία με σκοπό να φωτογραφίσουν τα πιο μαγευτικά πλάσματα στις πιο απίθανες στιγμές.

Εξερεύνησε την περιοχή Lental και με την κάμερα ανά χείρας, παρατήρησε τις συμπεριφορές των Pokemon στο φυσικό τους περιβάλλον κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, με ένα κλικ θα απαθανατίσεις την εικόνα. Βέβαια, κάποια Pokemon είναι πιο… ντροπαλά, οπότε θα πρέπει με διάφορα κόλπα να τα προσελκύσεις. Πιάσε την καλύτερή τους πόζα για περισσότερους πόντους και φτιάξε το δικό σου μοναδικό άλμπουμ!

NieR Replicant ver.1.22474487139 (23 Απριλίου)

Η αναγέννηση ενός αγαπημένου παιχνιδιού ήρθε, με το NieR Replicant να είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο εκτός Ιαπωνίας. Μια ιστορία που προηγείται του αριστουργηματικού Nier Automata, το NieR Replicant ver.1.22474487139 αφηγείται το δράμα ενός νεαρού άνδρα που θα κάνει τα πάντα για να σώσει τη ζωή της άρρωστης μικρής του αδερφής. Μια μυστηριώδης αρρώστια έχει σχεδόν αφανίσει την ανθρωπότητα και ο πρωταγωνιστής δεν έχει ιδέα σε τι πρόκειται να μπλέξει – όμως δεν κάνει πίσω.

Δύο γενιές κονσολών αργότερα, το NieR Replicant ver.1.22474487139 δεν είναι μια απλή μεταφορά του αρχικού παιχνιδιού αλλά ένα παιχνίδι φτιαγμένο από το μηδέν, με ολοκαίνουρια γραφικά και πληθώρα βελτιώσεων στο gameplay που το φέρνουν πιο κοντά στο Nier Automata. Μια συγκλονιστική περιπέτεια γεμάτη συναισθήματα περιμένει όποιον αποφασίσει να μπει στον κόσμο του NieR Replicant ver.1.22474487139.

Returnal (30 Απριλίου)

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!


Το επόμενο δημιούργημα από τη Housemarque έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation 5. Παίξε ως Selene, μια ερευνήτρια που πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση σε έναν πλανήτη γεμάτο αρχαία κτίσματα ενός εξαφανισμένου πολιτισμού. Ένας άγονος, εχθρικός κόσμος γεμάτος κινδύνους που παραμονεύουν σε κάθε γωνία και μπορούν να σημάνουν τον θάνατο της πρωταγωνίστριας.

Όμως ο θάνατος, είναι μονάχα η αρχή. Με κάθε θάνατο, ο κύκλος ξεκινά από την αρχή, με το τοπίο αλλαγμένο και έτοιμο να εξερευνηθεί από το μηδέν ενώ ο εξοπλισμός επίσης χάνεται. Κάποια υπολείμματα του αρχαίου πολιτισμού μπορούν να προσφέρουν δύναμη που αντέχει τις αλλαγές κύκλων, οπότε η εξερεύνηση έχει τεράστια οφέλη. Έχεις όσα χρειάζονται για να επιβιώσεις;

Mass Effect Legendary Edition (14 Μαΐου)

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!


Ο θρύλος φοράει ολοκαίνουρια στολή κι ετοιμάζεται να σώσει τη Γη και τον γαλαξία άλλη μια φορά. Η πλήρης τριλογία Mass Effect, τριών εκ των κορυφαίων RPG όλων των εποχών, σε ένα μοναδικό πακέτο με όλο το επιπλέον περιεχόμενο που κυκλοφόρησε ανά τα χρόνια. Επιπλέον, σημαντικές βελτιώσεις τόσο στα γραφικά όσο και στο gameplay κάνουν την τριλογία να δείχνει φρεσκότερη και ομορφότερη από ποτέ, παράλληλα ανανεωμένη για να λειτουργεί ομαλότερα δύο γενιές κονσολών μετά την αρχική της κυκλοφορία.

Γίνει ο Commander Shepard, ένας από τους επίλεκτους στρατιώτες N7 που μετά από μια τυπική αποστολή καταλήγει να κατέχει απόκρυφη γνώση και να βλέπει παράξενα όνειρα – όνειρα που δείχνουν μια επερχόμενη εισβολή και τον αφανισμό της Γης κι όχι μόνο. Φτιάξε την πιο ατρόμητη ομάδα και «χτίσε» τον χαρακτήρα σου για να δώσεις τέλος στην απειλή, με κάθε τρόπο.

Resident Evil Village (7 Μαΐου)

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!

Ο τρόμος πηγαίνει… στο χωριό. Το επόμενο κεφάλαιο της εμβληματικής σειράς παιχνιδιών τρόμου, που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια ύπαρξης, μεταφέρει τον πρωταγωνιστή του προηγούμενου παιχνιδιού σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Αιτία είναι η απαγωγή της κόρης του, ένα βρέφος που βρίσκεται στα χέρια μιας άκρως επικίνδυνης οργάνωσης. Είναι έτοιμος ο Ethan να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τους φόβους του; Αλλά ακόμη σημαντικότερο: είναι έτοιμος ο παίκτης;

Ένα κολοσσιαίο κάστρο, ένα αινιγματικό χωριό ανάμεσα στα βουνά, μια τοπική αρχόντισσα με ένα σκοτεινό μυστικό κι ένας στρατός από αιμοδιψή τέρατα περιμένουν να… καλωσορίσουν τον παίκτη στην επόμενη τρομακτική περιπέτειά τους. Κρατώντας τη φόρμουλα του Resident Evil VII Biohazard και βελτιώνοντας διάφορα σημεία, η Capcom υπόσχεται το τρομακτικότερο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει.

Biomutant (25 Μαΐου)

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!

Το δέντρο της ζωής ξεψυχά και μαζί του όλος ο κόσμος. Μόνο ένας θρυλικός πολεμιστής μπορεί να ενώσει τις διχασμένες φυλές και να σταματήσει την επικείμενη καταστροφή. Δανειζόμενο στοιχεία από τον θρύλο του Kung-Fu, το Biomutant δίνει στον παίκτη τον χειρισμό ενός φανταστικού πλάσματος που χειρίζεται όπλα και πολεμικές τέχνες με τρομακτική ευκολία, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό σύστημα μάχης.

Οι παρενέργειες που επιφέρει ο αργός θάνατος του δέντρου της ζωής προκαλούν μεταλλάξεις, κάτι που συνεπάγεται την αλλαγή τόσο της εμφάνισης όσο και των δυνάμεων του πρωταγωνιστή. Εξερεύνησε έναν τεράστιο κόσμο με τον δικό σου τρόπο, κατασκεύασε τα όπλα σου και χειρίσου τις πολεμικές τέχνες όπως κρίνεις εσύ – το Biomutant σου δίνει την ελευθερία να γίνεις ο θρύλος που ονειρευόσουν.

It Takes Two (25 Μαρτίου)

Από τους δημιουργούς του A Way Out και των Unravel, το It Takes Two είναι μια χαριτωμένη περιπέτεια αποκλειστικά για δύο άτομα που θα «ξεκλειδώσει» τις καρδιές όλων. Δύο γονείς τσακώνονται και καταλήγουν να λένε στην κόρη τους πως θα χωρίσουν. Η μικρή πιάνει αμέσως τις δύο κούκλες της -που μοιάζουν με τους γονείς της- και προσπαθεί να προσποιηθεί πως τα βρίσκουν, κάτι που μεταφέρει τις ψυχές των γονιών μέσα τις κούκλες.

Η φαντασία της μικρής Rose καλπάζει, κι έτσι σε κάθε πίστα οι γονείς έχουν διαφορετικές, νέες δυνάμεις έκαστος για να αξιοποιήσουν συνδυαστικά και να ξεπεράσουν κάθε λογής εμπόδια. Ο παίκτης δεν ξέρει ποτέ τι να περιμένει και έχοντας πάντα ένα συμπαίκτη μαζί -η περιπέτεια απαιτεί δεύτερο παίκτη είτε online είτε μέσω δεύτερο χειριστηρίου- η διασκέδαση φτάνει σε απίθανα ύψη. Το καλύτερο είναι πως κάθε αντίτυπο περιλαμβάνει ένα Friend’s Pass για να προσκαλέσεις ένα φίλο από την ίδια πλατφόρμα και να παίζετε παρέα, χωρίς να αγοράσει άλλο ένα αντίτυπο.

MotoGP 21 (22 Απριλίου)

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!


Τέρμα τα γκάζια για άλλη μια χρονιά. Το εντυπωσιακό MotoGP επανέρχεται για το 2021 και σε προκαλεί να δεις πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, με το ολοκαίνουριο Managerial Career mode να σε βάζει στη θέση του μάνατζερ κι όχι του οδηγού για ένα νέο είδος πρόκλησης. Μέσα στην πίστα, η βελτιωμένη φυσικότητα των αντιπάλων κάνει κάθε αγώνα μια πραγματική πρόκληση όπου ο καλύτερος θα κυριαρχήσει.

Οι αγώνες έχουν εμπλουτιστεί με νέους μηχανισμούς, όπως όταν πέφτεις από τη μηχανή: πλέον δεν μεταφέρεσαι αυτόματα στην πίστα αλλά πρέπει να σηκώσεις τη μηχανή και να πας μόνος στην άσφαλτο. Η αυθεντικότητα βρίσκεται σε κάθε γωνιά του εξομοιωτή αγώνων και οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα το λατρέψουν.

Yakuza Like a Dragon (Κυκλοφορεί)

Ένας νέος «δράκος» ήρθε στη Yokohama,με τον αξιαγάπητο Ichiban Kasuga – τον πιο καλόκαρδο και πρόσχαρο yakuza που έχει γνωρίσει ο… κλάδος. Πιστός σε προβληματικό σημείο, αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα έγκλημα που δε διέπραξε, απλώς για να προστατεύσει τη συμμορία στην οποία ανήκει. Όμως, μετά από σχεδόν20 χρόνια τον ξεχνούν και τον αφήνουν πίσω, με τον Ichi να επιστρέφει σε έναν αγνώριστο κόσμο εντελώς μόνος και αποφασίζει να φτιάξει τα πάντα από το μηδέν.

Το Yakuza Like a Dragon προσφέρει έναν μεγάλο και γεμάτο κόσμο προς εξερεύνηση -από «ουφάδικα» έως μπαρ βρίσκονται στα στενά της πόλης- όπως κι ένα σύστημα μάχης που οι φίλοι των JRPG θα λατρέψουν. Ο καθένας παίρνει τον γύρο του για να εκτελέσει μια ενέργεια κι έτσι η τακτική υπερισχύει της ωμής δύναμης. Παράλληλα, μια άκρως ανθρώπινη ιστορία «δένει» το πακέτο και συνθέτει ένα από τα καλύτερα RPG των τελευταίων ετών.

Outriders (Κυκλοφορεί)

Επίλεξε την αγαπημένη σου από τις 10 hot gaming κυκλοφορίες και πάρε θέση για δυνατά… goal!


Η Γη είναι νεκρή και οι άνθρωποι ψάχνουν απεγνωσμένα ένα νέο κόσμο να κατοικήσουν. Οι Outriders ηγούνται της αποστολής εξερεύνησης και καταλήγουν στον πλανήτη Enoch, όπου κάποια τοπικά φαινόμενα προκαλούν απίστευτη καταστροφή, σχεδόν αφανίζοντας τους εναπομείναντες ανθρώπους. Ξυπνώντας σε έναν άγνωστο κόσμο με πολλούς φίλους αλλαγμένους ή νεκρούς, έπειτα από 30 χρόνια σε κρυγενετικό θάλαμο, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να σώσει όσα έμειναν από το ανθρώπινο είδος.

Χρησιμοποίησε τις μοναδικές δυνάμεις που απέκτησες στον πλανήτη και σπείρε τον όλεθρο στους εχθρούς σου, μαζεύοντας όπλα και εξοπλισμό από κάθε γωνιά για να γίνεις ο φόβος κι ο τρόμος του Enoch. Ένωσε τις δυνάμεις σου με άλλους παίκτες και πολέμησε θηρία ή απόλαυσε μόνος όλη την ιστορία και φτιάξε τον ισχυρότερο χαρακτήρα. Στον κόσμο του Outriders, έχεις δύναμη που όλοι ζηλεύουν – κι όλοι φοβούνται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK