Fragoria: Απόδειξε ότι είσαι ο καλύτερος στη μάχη!

Ο τεράστιος πανέμορφος κόσμος του Fragoria σε περιμένει να τον κατακτήσεις, γεμάτος τέρατα, μάγους και ήρωες! Απόδειξε ότι είσαι ο καλύτερος στη μάχη!

Fragoria: Απόδειξε ότι είσαι ο καλύτερος στη μάχη!

Έλα κι εσύ στον πανέμορφο αλλά και επικίνδυνο κόσμο του Fragoria !

Συγκέντρωσε τον καλύτερο εξοπλισμό, ολοκλήρωσε τις πιο επικίνδυνες και φανταστικές αποστολές, και γίνε ο Ήρωας που πάντα ονειρευόσουν! Θέλεις να γίνεις μεγαλόσωμος και γενναίος Πολεμιστής; Θέλεις να μάθεις τα μυστικά της Αλχημείας και της Μαγείας; Μήπως τα καταφέρνεις εξίσου καλά και στο εμπόριο; Εδώ θα δείξεις τι αξίζεις !

Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό καθώς εξελίσσεσαι και έχεις τη δυνατότητα να:

• Αποκτήσεις ένα Ζώο-Σύντροφο που θα σε βοηθάει στη μάχη. Λύκοι , Αρκούδες, ακόμα και Δράκοι μπορεί να αποτελέσουν πολύτιμη βοήθεια αλλά και συντροφιά για τον μοναχικό πολεμιστή!

• Συμμετέχεις σε μια Συντεχνία. Είναι δύσκολο να είσαι μόνος! Μπες σε μια συντεχνία για να κερδίσεις επιπλέον βοήθεια, πολύτιμα αντικείμενα, φίλους αλλά και φήμη!

• Συμμετέχεις σε μάχες με δεκάδες άλλους παίκτες και να μαζέψεις τρόπαια, πόντους και δώρα!

• Σχηματίσεις ομάδες με φίλους σου και να ολοκληρώσεις πιο εύκολα τις πιο δύσκολες αποστολές!

Μπες τώρα στο Fragoria και απόδειξε ότι είσαι ο καλύτερος στη μάχη!

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK