Γίνε Δήμαρχος

Πάρε τα κλειδιά της πόλης σου στο σπίτι, φτιάξε την όπως θες εσύ και γίνε ο καλύτερος Δήμαρχος μέσα από το Rising Cities.

Γίνε Δήμαρχος

Νοιάζεσαι για το κοινωνικό σύνολο και τα προβλήματα του κόσμου; Θέλεις να αναβαθμίσεις το επίπεδο ζωής στην πόλη σου; Ε, τότε καλωσόρισες στο Rising Cities, την νέα σου πόλη!

Δείξε τώρα τις οργανωτικές, στρατηγικές και διευθυντικές σου ικανότητες. Με σωστό σχεδιασμό, λογικό προϋπολογισμό και ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πολιτών, η πόλη σου θα γίνει πόλος έλξης!

Χτίσε κατοικίες για τους κατοίκους της πόλης σου, μάζεψε τα νοίκια και επένδυσε τα στην βιομηχανία και σε σταθμούς ενέργειας, στην συγκοινωνία και σε πολλά ακόμα κτίρια, που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της πόλης σου. Όπως μια πραγματική πόλη, έτσι και η μητρόπολη σου στο Rising Cities χρειάζεται πρώτες ύλες και ενέργεια.

Οι κάτοικοι του Rising Cities λατρεύουν το πράσινο και θέλουν μια πόλη που να έχει πολλά να τους προσφέρει. Να προσέχεις πάντα τις ανάγκες των κατοίκων σου για να έχεις σίγουρα κέρδη και απολαβές.

Προετοιμάσου να εγκατασταθείς στο δημαρχείο σου! Η πόλη σου σε χρειάζεται!

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK