Seafight: Γίνε ο απόλυτος άρχοντας των θαλασσών

"Ο ωκεανός είναι γεμάτος τέρατα, κακόφημους πειρατές και σινάφια έτοιμα για πόλεμο. Αντέχει το σκαρί σου καπετάνιε;"

Seafight: Γίνε ο απόλυτος άρχοντας των θαλασσών

-"Είσαστε έτοιμοι;"

- "Μάλιστα, καπετάνιε"

Όχι δεν πρόκειται για τον Μπομπ σφουγκαράκη. Αυτή τη φορά εσύ είσαι ο καπετάνιος και το "Seafight" σου δίνει την ευκαιρία να φορέσεις το πειρατικό σου καπέλο, να πάρεις το σπαθί σου και να γίνεις ο απόλυτος άρχοντας των θαλασσών.

Ανοίξτε πυρ κι ετοιμαστείτε για ναυμαχίες κι αμέτρητες πυρπολήσεις! Η ζωή του πειρατή είναι δύσκολη κι η θάλασσα δεν είναι πάντα με το μέρος του. Γράψε ιστορία ως ο καλύτερος πειρατής όλων των εποχών!

Πάρε μέρος σε σφοδρές θαλάσσιες μάχες, πάλεψε εναντίον θαλάσσιων τεράτων και ζήσε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη με στρατηγική και δράση. Το Seafight προσφέρει πάνω από 100 σχέδια πλοίων, 4 ζώνες παιχνιδιού, πάνω από 60 χάρτες και τακτικά updates με νέους εχθρούς, αποστολές και δοκιμασίες.

Κούρσεμα, λεηλασίες, αρπαγές.... κανένα πλοίο δεν είναι ασφαλές από τα κανόνια σου. Πλοηγήσου στις θάλασσες του Seafight, δείξε ποιος είσαι σε αδίστακτες μάχες εναντίον άλλων παικτών και κλείσε συμμαχίες για να κυριεύσετε όλοι μαζί τους ωκεανούς.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την στρατηγική με τη δράση. Είσαι έτοιμος λοιπόν; Αν ναι μπες στο Seafight και γίνε εσύ ο Jack Sparrow του παιχνιδιού.

Αν πάλι δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι μπες στη Lazyland και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις ένα παιχνίδι που θα σου τραβήξει την προσοχή και που θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στη δουλειά ή στο σπίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK