Την Μπιγιονσέ ήθελε στο γάμο του ο Μπέιλ, όμως έπαθε ΣΟΚ με το ποσό που ζητούσε!

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή. Έτσι και ο Γκάρεθ Μπέιλ, εφόσον τελικά θέλει όντως την Μπιγιονσέ για να τραγουδήσει στον γάμο του, τότε πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Την Μπιγιονσέ ήθελε στο γάμο του ο Μπέιλ, όμως έπαθε ΣΟΚ με το ποσό που ζητούσε!

Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης με την πανέμορφη, Έμα Ρις-Τζόουνς, οι δυο τους αποφάσισαν να το επισημοποιήσουν κάνοντας γάμο και γλέντι για τους καλεσμένους τους.

Σε αυτό ο Ουαλός όμως θέλει να φέρει και έναν VIP καλεσμένο για να τραγουδήσει. Αυτή θέλει να είναι η διάσημη τραγουδίστρια, Μπιγιονσέ, η οποία ωστόσο μόνο... φθηνά δεν θα του το χρέωνε.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έπαθε ένα μικρό σοκ η αλήθεια είναι, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά tabloids, όταν έμαθε πόσο χρεώνει η Μπιγιονσέ για ένα live της. Κάθεστε; Περίπου 1.700.000 ευρώ για 1-2 ώρες εμφάνισης στη σκηνή, προκειμένου να τραγουδήσει για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του.

Δεν είναι και λίγα, αλλά όταν μιλάμε για τον Μπέιλ, ο οποίος παίρνει περίπου 335.000 ευρώ την εβδομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι και πολλά. Πάντως οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε επαφές με την τραγουδίστρια για να την κλείσουν, αλλά και να... παζαρέψουν το μεροκάματό της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK