Το “FIFA” έκανε το... ριφιφί της χρονιάς στο PRO

Μπορεί το τρέιλερ του PRO 2019 να εντυπωσίασε τους φαν του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού, ωστόσο το αντίπαλον δέος, το “FIFA”... απάντησε με τρόπο που στην KONAMI θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos, left, after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with Real Madrid's Sergio Ramos, left, after scoring the opening goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP IMAGE

Μερικές εβδομάδες πριν η KONAMI ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με την UEFA και πως έπειτα από μία δεκαετία, τα νέα PRO που θα κυκλοφορήσουν δεν θα έχουν τα δικαιώματα του Champions League και του Europa.

Λίγο καιρό αργότερα, η ίδια εταιρία έδωσε στο φως της δημοσιότητας το τρέιλερ του PRO 2019 που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Βέβαια, το αντίπαλον δέος, το “FIFA”, όπως όλα δείχνουν θ' απαντήσει με τρόπο... εκκωφαντικό στο χώρο του gaming.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολλανδός σπορκάστερ που είναι η φωνή του FIFA 2019, Έβερτ τεν Νάπελ, εκμυστηρεύτηκε ότι τα δικαιώματα του Champions League και του Europa, φεύγοντας από το PRO, βρήκαν... στέγη στην EA SPORTS και το νέο FIFA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK