Το "καυτό" ευχαριστώ της Miss Bum Bum στον Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να μην έχει άλλο μπλοκαρισμένη την Miss Bum Bum στο λογαριασμό του στο Instagram και η φανατική θαυμάστρια του Αργεντινού τον ευχαρίστησε με σέξι τρόπο (PHOTO).

Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Huesca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday Sept. 2, 2018. (AP Photo/Eric Alonso)
Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Huesca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday Sept. 2, 2018. (AP Photo/Eric Alonso) AP

Επιτέλους... ειρήνη και ηρεμία για την Σούζι Κορτέζ, με το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία και από τις μεγαλύτερες φαν του Λιονέλ Μέσι να είναι πλέον ευτυχισμένη που δεν βρίσκεται στη... δυσμένεια του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Έχοντας στείλει στον "Pulga" αμέτρητα "ακατάλληλα" μηνύματα, η Miss Bum Bum (τίτλο που κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς για τα οπίσθιά της πριν μερικά χρόνια) είδε τον Μέσι να την μπλοκάρει στο λογαριασμό του στο Instagram (οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως αυτό έγινε κατόπιν απαίτησης της συζύγου του), όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Ο 31χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα της έδωσε άφεση αμαρτιών και εκείνη θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο νέο με τους followers της, λέγοντας παράλληλα ευχαριστώ στον Μέσι με μία άκρως σέξι πόζα.

Η ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΣΟΥΖΙ ΚΟΡΤΕΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM:

View this post on Instagram

Hello Brasil ❤ Um bom filho à casa volta.

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on

View this post on Instagram

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on

View this post on Instagram

Hi babes have a lovely weekend. ❤

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezoficial) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK