Το Survival... φεύγει από Κουρούτα και πάει Φίτζι, Μαλδίβες και Χαβάη!

Τι σκαρώνουν στο ριάλιτι παιχνίδι επιβίωσης του "Ε" προκειμένου να... απαντήσουν στο Nomads που παίζεται παράλληλα στο "ANT1";

Το Survival... φεύγει από Κουρούτα και πάει Φίτζι, Μαλδίβες και Χαβάη!

Το Survival Secret φαίνεται πως βάζει πλέον όλα τα... μέσα για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μια νέα εξέλιξη όμως που ήρθε στην επιφάνεια και έχει να κάνει με τη... δεύτερη λέξη του ονόματος του ριάλιτι είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.

Όπως δήλωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Κώστας Σόμμερ, μπορεί οι "Αετοί" και οι "Αγωνιστές" να έχουν διώξει κάποιους συμπαίκτες τους από το παιχνίδι, ωστόσο… αυτό που ισχύει είναι πολύ διαφορετικό. Το Secret λοιπόν του Survival είναι πως δύο παίκτες δεν έχουν φύγει πραγματικά από το παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με την εκπομπή "2 στις Δύο", αυτοί οι παίκτες θα μεταφερθούν σε ένα εξωτικό προορισμό και θα μονομαχήσουν μεταξύ τους προκειμένου ο ένας από τους δύο να συνεχίσει να... διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Παράλληλα, κάθε βδομάδα θα αντιμετωπίζει τον παίκτη που αποχωρεί από το παιχνίδι. Οι παίκτες που βρίσκονται στην Κουρούτα φυσικά αυτό δεν θα το γνωρίζουν και θα το μαθαίνουν όταν αποχωρούν.

Όσον αφορά τους εξωτικούς προορισμούς που ανέφερε η εκπομπή πως έχουν σκεφτεί; Αυτοί είναι τα νησιά Φίτζι, τα Κανάρια νησιά, οι Μαλδίβες, η Ταϊλάνδη και η Χαβάη. Όλα αυτά ασφαλώς για να... αντιμετωπίσουν το Nomads που γυρίζεται στις Φιλιππίνες. Για να δούμε ποιο θα επιλέξουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK