Το ταξίδι στο Μόντε Κάρλο "τρέλανε" τη σύντροφο του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε πάταγο με τη φωτογραφία με το τιγρέ μαγιό που δημοσίευσε, όμως ήταν η Χεορχίνα Ροντρίγκες εκείνη που αποκάλυψε το μέρος που έκανε μίνι διακοπές ο CR7. Δείτε PHOTOS!

Το ταξίδι στο Μόντε Κάρλο "τρέλανε" τη σύντροφο του Ρονάλντο

Μετά το πέρας των υποχρεώσεων των ομάδων στο Nations League τα πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση και αυτό είναι κάτι που περιμένει πώς και πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε να βρει για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε επίσημο αγώνα.

Πώς προετοιμάζεται για αυτό το ενδεχόμενο πέρα από τις σκληρές προπονήσεις; Πήρε άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και αντί να παίξει αυτές τις ημέρες με την εθνική Πορτογαλία αποφάσισε να δώσει λίγες ημέρες off στον εαυτό του για να πάρει δυνάμεις, έχοντας μαζί του και την οικογένειά του.

Όπου οικογένεια, εννούμε τη σέξι σύντροφό του και τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο Jr, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να τους παίρνει μαζί του στο Μόντε Κάρλο και την Χεορχίνα Ροντρίγκες να δημοσιεύει φωτογραφίες και video τόσο από τη θάλασσα όσο και από την επίσκεψή τους στο διάσημο καζίνο στο Πριγκηπάτο.

Όπως μάλιστα σχολίασε σε μία εξ αυτών "δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK