"Τρέλα" στην Γιουβέντους και με τη σέξι κυρία Άλβες!

Ο Ντάνι Άλβες ήταν με διαφορά ο MVP της Γιουβέντους στα ημιτελικά του CL όμως εκτός από τον Βραζιλιάνο έχει "χαζέψει" τους φανς της "βέκια σινιόρα" και η σέξι σύντροφός του (VIDEO).

"Τρέλα" στην Γιουβέντους και με τη σέξι κυρία Άλβες!

Αυτό που συνέβη με τον Ντάνι Άλβες στους δύο αγώνες με την Μονακό ήταν για σενάριο... ταινίας. Ο Βραζιλιάνος φουλ-μπακ όχι μόνο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Αλέγκρι στις δύο αναμετρήσεις με τους Μονεγάσκους του Ζαρντίμ αλλά ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά: στο πρώτο ματς έβγαλε τις δύο ασίστ στον δις σκόρερ Ιγκουαΐν ενώ στη ρεβάνς ξεκίνησε από τα δικά του πόδια το πρώτο γκολ του Μάντζουκιτς και εκείνος "τελείωσε" την υπόθεση πρόκριση με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή!

Πλέον στο Τορίνο όλοι "πίνουν νερό στο όνομά του" και το εντυπωσιακό είναι πως πέρα από τον έμπειρο Βραζιλιάνο μπακ υψηλά ποσοστά δημοφιλίας στο Πιεμόντε απολαμβάνει και η σέξι σύντροφός του, Χοάνα Σανθ.

Σε αυτήν άλλωστε αφιέρωσε το γκολ του κόντρα στην Μονακό ο Άλβες (έψαχνε να την εντοπίσει στην εξέδρα και όταν το πέτυχε, έκανε το σχήμα της καρδιάς με τα χέρια του) ενώ η ίδια στο φινάλε του αγώνα γιόρτασε μέσα στην... τρελή χαρά την πρόκριση ανεβάζοντας video από τις εξέδρες του "Juventus Stadium". "Περήφανη για εσένα τρέλα της ζωής μου", έγραψε η Χοάνα Σανθ στο λογαριασμό της στο Instagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK