Φιλικό αποδείξεων για την Ελλάδα σε γερμανικό έδαφος

Δεν μας αρέσει που η Ελλάδα δεν θα είναι στη γιορτή του ποδοσφαίρου στο Euro της Γερμανίας, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει, μας πλήγωσε πολύ ο αποκλεισμός από την Γεωργία.

Φιλικό αποδείξεων για την Ελλάδα σε γερμανικό έδαφος
EUROKINISSI

Η περίοδος που ακολουθεί περιλαμβάνει αναζήτηση νέου τεχνικού και δύο φιλικά ματς με Γερμανία και Μάλτα. Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου, η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια του EURO, στο «Μπορούσια Παρκ» με προφανή στόχο να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα. Το τεστ είναι υψηλών απαιτήσεων, τα «πάντσερ» θέλουν να δείξουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, στο φιλικό της Δευτέρας με την Ουκρανία (0-0 το αποτέλεσμα), είχαν πρόβλημα στο γκολ, ο Νάγκελσμαν είδε τους παίκτες του να δημιουργούν 21 τελικές, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν.

Προφανώς θα ανέβει ο ρυθμός ενόψει της επίσημης πρεμιέρας κόντρα στη Σκωτία, στις 14 Ιουνίου, αλλά η ανανέωση που επιχειρείται είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Η Ελλάδα σε αυτό το μεταβατικό στάδιο οφείλει να βγάλει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και να αποδείξει σε όλους πως η θέση της είναι στις μεγάλες διοργανώσεις. Η Γερμανία θα πιέσει από την αρχή, δίνεται ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώ πως το ματς δεν θα ανοίξει πολύ, επιλέγω 2-3 γκολ στο 2.10.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Είναι έτοιμη η Αγγλία και το δείχνει

Η Αγγλία διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ, δικαίως συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα φαβορί του Euro, αλλά αυτό συμβαίνει παραδοσιακά και σχεδόν πάντα, κάτι συμβαίνει και στο τέλος αποτυγχάνει. Ο Σαουθγκέιτ έχει πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις, αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής παίκτες όπως οι Ράσφορντ και Στέρλινγκ.

Στο τελευταίο δείγμα κόντρα στη Βοσνία, τα τρία «λιοντάρια» δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο, τελικά επικράτησαν 3-0, μπορούν και δημιουργούν εύκολα φάσεις, πέραν του Κέιν, υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να δώσουν βοήθεια στο σκοράρισμα. Κόντρα στην Ισλανδία, στο «Γουέμπλεϊ», ίσως δούμε ένα σχήμα πιο κοντά σε αυτό που θα παραταχθεί και στα γήπεδα της Γερμανίας, στον όμιλο με Σερβία, Σλοβενία και Δανία. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα πολύ μεγάλο φαβορί, η Αγγλία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κρατηθεί ψηλά η ψυχολογία του γκρουπ, ο άσος δεν έχει αξία, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.20.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Ντέρμπι πρόγευση για το Euro

Σπουδαίο ντέρμπι, έστω και σε φιλικό επίπεδο, διεξάγεται το Σάββατο, Πορτογαλία και Κροατία κάνουν την δική τους τελική πρόβα, πριν τα αποκαλυπτήρια στη Γερμανία. Ο Ρονάλντο θα ηγηθεί και σε αυτή την προσπάθεια των Ιβήρων, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες είναι γεμάτη αστέρια, Λεάο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Ζότα, Ζοάο Φέλιξ, Μπρούνο Φερνάντες, είναι μερικά από αυτά.

Η Κροατία θα βρεθεί ίσως στον πιο ισχυρό όμιλο, μαζί με Ισπανία, Ιταλία και Αλβανία, προφανώς χρειάζεται ένα πολύ δυνατό τεστ για να ζυγίσει τις δυνάμεις της. Είναι μια ομάδα που και δυνατά ονόματα διαθέτει, αλλά και καλό σύνολο, το οποίο ξέρει τον τρόπο να πηγαίνει ψηλά στις μεγάλες διοργανώσεις. Η Πορτογαλία δίνεται φαβορί, ο άσος κυμαίνεται γύρω στο 1.70, αν κάτι έχει αξία, είναι να ψάξουμε την ισοπαλία, η οποία προσφέρεται στο υψηλότατο 3.80!

News 24/7

24MEDIA NETWORK