Κλείνουν οι θέσεις των προημιτελικών στο Champions League, παίζουν τα ρέστα τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Ο Λάμπρος Μπαλάφας καταπιάνεται με τους αγώνες της εβδομάδας.

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)

Το πραγματικό UEFA Champions League εξελίσσεται μπροστά μας, οι... βαριές φανέλες έχουν βαλθεί να πάνε την διαδρομή μέχρι το τέλος. Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα πρώτα κομμάτια που τοποθετήθηκαν στο παζλ των προημιτελικών, αναμένουμε και τους 4 τελευταίους “μνηστήρες”.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης η λάμψη συγκεντρώνεται στο ζευγάρι Μπαρτσελόνα – Νάπολι, δεν έμεινε και κάτι άλλο στους “μπλαουγκράνα” για να διεκδικήσουν, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Είχαν καλύτερη εικόνα από τους “παρτενοπέι” στο πρώτο ματς, στον ιταλικό νότο, το 1-1 μάλλον τους αδικεί, αλλά όλη τη χρονιά η ομάδα του Τσάβι αδικεί τον εαυτό της με την αμυντική αφέλεια που την χαρακτηρίζει. Το τελευταίο διάστημα τείνει να γίνει λίγο πιο συμπαγής, αυτό έχει οδηγήσει σε ένα αήττητο σερί 8 αγώνων, από την μέση και μπροστά παρά τις αρκετές απουσίες, βρίσκει πρωταγωνιστές, πότε με τον Λεβαντόφσκι (σκόρερ στην Ιταλία), πότε με τον Ραφίνια και πότε με τον τρομερό 16χρονο Γιαμάλ Λαμίν.

Η Νάπολι πρόλαβε και γλίτωσε την ολική καταστροφή με την απόλυση του Βάλτερ Ματσάρι, από την ώρα που ανέλαβε ο μεθοδικός Φραντσέσκο Καλτσόνα, έγινε ξανά κανονική ομάδα, υπάρχουν στιγμές που θυμίζει την περσινή πρωταθλήτρια. Βοήθησε πολύ στην αγωνιστική άνοδο και ο σκόρερ Οσίμχεν, η απουσία του τον Ιανουάριο είχε προκαλέσει επιθετική καθίζηση. Είναι ματς για καναπέ και ποπ κορν, οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Η περίσταση σηκώνει παιχνίδι με τα γκολ, θα πάω στα ειδικά στοιχήματα της Interwetten και θα ποντάρω στην Μπαρτσελόνα, συνδυαστικά με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση για το 1 & Goal/Goal στο δελεαστικό 3.30!

Η Ίντερ διαφέρει από όλες τις ιταλικές ομάδες

Την Τετάρτη θα σας πάω Μαδρίτη, η Ατλέτικο θα προσπαθήσει να γυρίσει... τούμπα την κατάσταση κόντρα στην Ίντερ, ηττήθηκε 1-0 στο Μιλάνο και η αποστολή της είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη. Δεν πατάνε καλά οι “ροχιμπλάνκος” στο πρωτάθλημα ζορίζονται για να διατηρηθούν στην 4η θέση, στο Κύπελλο είπαν... αντίο στον ημιτελικό, γνώρισαν πικρό αποκλεισμό από την Μπιλμπάο με δύο ήττες. Ο Σιμεόνε είναι μαχητής, δεν πρόκειται να παραδοθεί, αλλά δεν παίζει ο ίδιος, πρέπει να πείσει τους παίκτες του να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο και όχι αυτό που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. Να δεχθώ ως πολύ σημαντική την απουσία του Αντουάν Γκριζμάν (είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς), αλλά ο Γάλλος σταρ πλέον προπονείται κανονικά και θα είναι διαθέσιμος.

Οι “νερατζούρι” κάνουν... πλάκα στο καμπιονάτο, πλησιάζει η στιγμή που θα το κατακτήσουν και μαθηματικά. Πέρυσι η Ίντερ έφτασε μέχρι τον τελικό, προφανώς θέλει να επαναλάβει μια τέτοια πορεία και γιατί όχι, να σηκώσει και την κούπα, είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο γκρουπ και φυσικά αυτό το πιστώνεται ο καθοδηγητής Σιμόνε Ιντζάγκι. Όσο κι αν η Ατλέτικο προσπαθεί να πηγαίνει τα παιχνίδια της σε ένα τέμπο που την βολεύει, η Ίντερ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα και θα ζητήσει την μπάλα για να παράξει αυτό που την κάνει να διαφέρει από όλες τις ιταλικές ομάδες! Θεωρώ πως θα δούμε πάνω από ένα γκολ, ειδικά αν οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν και προηγηθούν, θα επιλέξω 2-3 γκολ προσφέρεται στο 1.90 στην Ιnterwetten.

Interwetten, η 1η στοιχηματική που μπήκε στο διαδίκτυο. Με κορυφαία πλατφόρμα σε Mobile και Tablet! 21+

Όλα για όλα ο ΠΑΟΚ με την δύναμη της Τούμπας

Το ευρωπαϊκό τριήμερο κλείνει την Πέμπτη με Europa και Conference League, η κατάσταση δυσκόλεψε πολύ για τις ελληνικές ομάδες, ελπίζω να αλλάξουν τα δεδομένα και να μην τελειώσει εδώ το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι τους. Ρεαλιστικά ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ολυμπιακό, η ήττα 2-0 στο Ζάγκρεμπ δίνει σημαντικό προβάδισμα στην Ντινάμο, αλλά στην καυτή Τούμπα θα είναι αλλιώς.

Ο Λουτσέσκου αρχικά θα πρέπει να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα του, το κακό ξεκίνημα στα PLAY OFFS του πρωταθλήματος ήταν ένα... χτύπημα που κλόνισε όλο τον μηχανισμό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το διακύβευμα είναι διαφορετικό. Ακόμη κι αν δεν μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πετύχει την ανατροπή, θα είναι σημαντική και η νίκη, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την χώρα μας. Μου κλείνει το μάτι ο άσος για τον δικέφαλο του βορρά, πληρώνει 1.90 στην Interwetten.

Στοίχημα στην Interwetten, με μεγάλη προσφορά* «Risk free 50». 21+

Τελευταία ζαριά για τον Ολυμπιακό χωρίς ίχνος φόβου

Ο Ολυμπιακός παρασύρθηκε στον ρυθμό της Μακάμπι την προηγούμενη Πέμπτη, το 4-1 μέσα στο Καραϊσκάκης έπεσε βαρύ, πρέπει να αποδείξει πως δεν είναι αυτή η πραγματική διαφορά με την ομάδα από το Ισραήλ. Ακολούθησε και η νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Μεντιλίμπαρ ανέβασε τους τόνους προς τους παίκτες, θέλει να προκαλέσει αφύπνιση, περιμένει να δει αντίδραση η οποία ξεκινάει από την άμυνα.

Μια ανατροπή θα ισοδυναμεί με θαύμα και τέτοια θαύματα συμβαίνουν πολύ σπάνια, αλλά ο Ολυμπιακός οφείλει πρώτα απ' όλα στον ίδιο του τον εαυτό, την ύστατη προσπάθεια. Εδώ που φθάσαμε δεν έχουν κάτι να χάσουν οι ερυθρόλευκοι, θα μπουν από την αρχή να ρισκάρουν και όπου βγει. Εκτιμώ πως θα δούμε γκολ σχετικά νωρίς και θα ρισκάρω παίζοντας ημίχρονο Over 1.5 γκολ με απόδοση 2.45 στην Interwetten.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK