Παιχνίδι με γκολ και σημεία σε Euro και Copa America

Καλύτερους ημιτελικούς δύσκολα θα είχαμε φανταστεί στο Euro, τέσσερα τεράστια ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, διεκδικούν θέση στον τελικό της Κυριακής και αντιλαμβανόμαστε πόσο μεγάλο είναι το κίνητρο για τους… μνηστήρες του τροπαίου.

Παιχνίδι με γκολ και σημεία σε Euro και Copa America
AP

Την Τρίτη (22:00) Ισπανία και Γαλλία θα παλέψουν για το πρώτο εισιτήριο, από τις αποδόσεις φαβορί δίνεται η «ρόχα», λογικό με βάση την εικόνα που έχει δείξει σε όλο το τουρνουά. Μια ομάδα η οποία ζητάει διαρκώς τη μπάλα για να παίξει, ένα σύνολο που έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να επιτεθεί και να εκθέσει την αντίπαλη άμυνα. Δεν έδειξε κανένα κόμπλεξ κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία, έκανε το παιχνίδι της, ισοφαρίστηκε λίγο πριν το τέλος του 90λεπτου, επιτέθηκε εκ νέου και δικαιώθηκε λίγο πριν την εκπνοή της παράτασης. Πύρρειος πρόκριση για την Ισπανία, ο Ντε λα Φουέντε χάνει τους τιμωρημένους Καρβαχάλ, Λε Νορμάν και τον τραυματία Πέδρι. Προφανώς υπάρχουν λύσεις, αλλά δεν είναι και η ευκολότερη διαχείριση τη δεδομένη στιγμή, θα διαταραχθεί αρκετά το βασικό σχήμα και κυρίως η ανασταλτική λειτουργία.

Η Γαλλία συνεχίζει να παίζει μέτριο έως κακό ποδόσφαιρο, αλλά το αποτέλεσμα μετράει και η ομάδα του Ντεσάν είναι στους «4». Στηρίζεται στην εξαιρετική άμυνά της, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (πέναλτι στο ματς με την Πολωνία), την ώρα που έχει πετύχει 3 τέρματα (2 αυτογκόλ και 1 πέναλτι). Ο Εμπαπέ αδυνατεί να κάνει την διαφορά, κάποιες στιγμές παίζει στην κορυφή της επίθεσης, κάποιες άλλες στο αριστερό άκρο, δεν έχουν έρθει οι βοήθειες ούτε από τους Ντεμπελέ, Τουράμ, Κόλο Μουανί. Δύσκολα θα αλλάξει η τακτική, οι «τρικολόρ» δεν έχουν πρόβλημα να αφήσουν την κατοχή στους Ισπανούς και να παίξουν στην κόντρα. Το ματς δεν θα ανοίξει, κρίνονται πολλά, επιλέγω 2-3 γκολ με απόδοση 1.90 στην Interwetten.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Δεν αρκούν τα 90 λεπτά

Την Τετάρτη (22:00) στον 2ο ημιτελικό θα λύσουν τις διαφορές τους, Ολλανδία και Αγγλία. Οι «οράνιε» τα χρειάστηκαν κόντρα στην Τουρκία, έκαναν κακό πρώτο ημίχρονο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Ο Κούμαν ρίσκαρε, πέρασε στο ματς τον Βέγκχορστ και μετά από πίεση ήρθε η ανατροπή.

Η Αγγλία συνεχίζει τις… χαμηλές πτήσεις, αλλά ο δρόμος για το τρόπαιο είναι ορθάνοιχτος. Η Ελβετία αποδείχθηκε σκληρός αντίπαλος, έφτασε τα «τρία λιοντάρια» στο όριο, η διαδικασία των πέναλτι έστειλε την ομάδα του Σάουθγκεϊτ στους «4» και αυτό είναι που μετράει τη δεδομένη στιγμή.

Η Ολλανδία όταν βρίσκει ηρεμία, ανεβάζει ρυθμό, παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Η Αγγλία παίζει σε χαμηλό τέμπο, δεν μπορεί να παράξει μεγάλες ευκαιρίες, αλλά βγάζει χαρακτήρα σε δύσκολες στιγμές, οι παίκτες ανταπεξέρχονται στην πίεση. Είναι ματς στο οποίο η Αγγλία δίνεται φαβορί, αλλά οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές και μια λεπτομέρεια μπορεί να καθορίσει τα πάντα. Μετά τη φάση των ομίλων, τα περισσότερα ματς κρίνονται στην παράταση ή τα πέναλτι, θεωρώ πως και τώρα τα 90 λεπτά δεν θα είναι αρκετά, επιλέγω Χ το οποίο πληρώνει 2.85 στην Interwetten.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! 21+

Η Αργεντινή εύκολα ή δύσκολα θα είναι στον τελικό

Από την Ευρώπη περνάμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο Copa America. Ξημερώματα Τετάρτης (03:00) διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός της διοργάνωσης ανάμεσα σε Αργεντινή και Καναδά. Οι δύο ομάδες ήταν μαζί στον όμιλο με την «αλμπισελέστε» να παίρνει τη νίκη με 2-0. Η παρέα του Μέσι πέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Ισημερινού στον προημιτελικό, προκρίθηκε στα πέναλτι (ο Μαρτίνες ήταν ξανά καθοριστικός, έπιασε δύο), είναι η κάτοχος του τροπαίου αλλά και η παγκόσμια πρωταθλήτρια, έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις.

Ο Καναδάς και μόνο που έφτασε ως εδώ έχει κάνει τεράστια επιτυχία. Ο κόουτς, Τσέσι Μαρς (πρώην της Λειψίας) έχει φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, στα νοκ άουτ απέκλεισε τη Βενεζουέλα και θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. Θα απουσιάσει ο τραυματίας Μπιουκάναν, το βάρος θα πέσει στον περιορισμό του Μέσι, από τα πόδια του περνάει όλο το παιχνίδι των Αργεντινών.

Το ματς θα είναι πιο δύσκολο από αυτό των ομίλων, ο Καναδάς θα ψάξει την υπέρβαση, ο άσος δεν έχει στοιχηματική αξία, επιλέγω 2-3 γκολ στην Interwetten, η απόδοση στο 1.90.

Η επίθεση της Κολομβίας πετάει… φωτιές

Ο δεύτερος φιναλίστ του Copa America θα γίνει γνωστός ξημερώματα Πέμπτης (03:00), θα μονομαχήσουν Ουρουγουάη και Κολομβία. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα απέκλεισε στα πέναλτι τη Βραζιλία, κράτησε το 0-0 στην κανονική διάρκεια, έπαιξε με παίκτη λιγότερο για σχεδόν 20 λεπτά λόγω αποβολής του Νάντες (θα απουσιάσει), βγάζει σκληράδα και καταφέρνει να μην δέχεται πολλές φάσεις. Ο Αραούχο είναι το δεύτερο πρόβλημα, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο ματς με τη «σελεσάο» και η συμμετοχή του συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Η Κολομβία συνέτριψε 5-0 τον Παναμά, μπήκε στο ματς αποφασισμένη να το καθαρίσει από νωρίς και τα κατάφερε, αφού το σκορ είχε φτάσει στο 3-0 πριν βγει το ημίχρονο. Καθολική υπεροχή, ισορροπία σε όλες τις γραμμές και ταχύτητα από τη μέση και μπροστά, οι παίκτες του Νέστορ Λορένσο τα έκαναν όλα τέλεια. Εξέτισε ο Λέρμα και επιστρέφει, τακτικά δεν θα αλλάξει κάτι.

Θεωρητικά είναι ένα ισορροπημένο ζευγάρι, θα δώσω όμως τον πρώτο λόγο στην Κολομβία, η οποία παράγει πιο εύκολα φάσεις για γκολ, το «διπλό» πληρώνει 2.80 στην Interwetten.

News 24/7

24MEDIA NETWORK