VIDEO: Τούρκος νικάει για πλάκα τον Μισθοφόρο στο Survivor και ξεσπάει!

Η τουρκική παραγωγή αποφάσισε να μας κάνει... spoiler πριν το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Survivor και το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλό για την ελληνική ομάδα.

VIDEO: Τούρκος νικάει για πλάκα τον Μισθοφόρο στο Survivor και ξεσπάει!

Ελληνοτουρκική μάχη περιλαμβάνει το επεισόδιο του Survivor την Πέμπτη (18/5). Πιο συγκεκριμένα, Διάσημοι και Μαχητές θα ενωθούν για μία και μόνο φορά προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη τουρκική ομάδα που συμμετέχει στο Survivor της Τουρκίας και το οποίο παίζεται παράλληλα.

Παρουσιάσαμε την μεικτή Τουρκίας, ή έστω ένα μέρος της, αλλά φαίνεται ότι ο Τούρκος παραγωγός, φανερά ενθουσιασμένος αποφάσισε να μας παρουσιάσει την... πρώτη νίκη της ομάδας του σε ένα video - spoiler.

Πρώτος παίκτης λοιπόν που αγωνίζονται στο σημερινό αγώνισμα είναι από τους Έλληνες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πρώην μισθοφόρος, ενώ από την απέναντι πλευρά παίζει ο Φουρκάν Κιζιλάι, ο οποίος είναι ηθοποιός στη γειτονική χώρα.

Μπορεί να μην είναι και ο πλέον δυνατός παίκτης, όμως στο video από το αγώνισμα φαίνεται να κάνει... πλάκα στον Κώστα αφήνοντάς τον αρκετά πίσω και παίρνοντας μια εύκολη νίκη για το 1-0.

Στη συνέχεια μάλιστα ξέσπασε σε ένα πολύ έντονο πανηγυρισμό. Θα έχει πολύ ζουμί το επεισόδιο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK