Αλλάζει προτεραιότητες ο Μπόγρης: Χώρισε με την Κοκκίνου

Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης, ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης και η διάσημη τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Γιατί όμως; Έπαιξε ρόλο η νέα του ομάδα;

Αλλάζει προτεραιότητες ο Μπόγρης: Χώρισε με την Κοκκίνου

Ο νέος άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης και η κατά 19χρόνια μεγαλύτερή του, δημοφιλής τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από επτά ολόκληρα χρόνια σχέσης.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Down Town, επικοινώνησε με κοντινό πρόσωπο του αθλητή, το οποίο επιβεβαίωσε το χωρισμό του ζευγαριού, αναφέροντας : "Ναι έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου. Ο Γιώργος θέλει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή του και τις προτεραιότητές του. Τον ενδιαφέρει η καριέρα του στο μπάσκετ. Ρίχνει το βάρος τώρα στον Ολυμπιακό και θέλει να κάνει μια καλή χρονιά. Έπαιξε ρόλο η αλλαγή ομάδας στην απόφασή του".

Αλλάζει προτεραιότητες ο Μπόγρης: Χώρισε με την Κοκκίνου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βέβαια, αρκετοί είχαν αρχίσει... καταλαβαίνουν πού πηγαίνει το πράγμα καθώς πριν μερικές ημέρες ο ύψους 2.10μ. σέντερ των "ερυθρόλευκων" σταμάτησε να ακολουθεί την 47χρονη τραγουδίστρια στο instagram.

Αλλάζει προτεραιότητες ο Μπόγρης: Χώρισε με την Κοκκίνου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παράλληλα, οι δυο τους έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει. Άλλωστε και η τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Κοκκίνου ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη όπου η Τενερίφη του Μπόγρη αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÔÅÍÅÑÉÖÇ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Down Town, τον 28χρονο Μπόγρη, τον είχε ενοχλήσει το γεγονός πως τον τελευταίο χρόνο που αγωνιζόταν στην Τενερίφη, η πρώην σύντροφός του δεν ταξίδεψε ούτε μια φορά για να τον δει και οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί.

Μπόγρης και Κοκκίνου έζησαν έναν παθιασμένο έρωτα που κράτησε επτά χρόνια και απασχόλησε αρκετά τα ελληνικά ΜΜΕ, κυρίως για την... διαφορά 19 χρόνων που του χώριζε. Οι δυο τους πάντως δεν έδιναν σημασία και μιλούσαν συνεχώς με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο όποτε τύχαινε να τους ρωτήσουν.

Πρωτογνωρίστηκαν όταν ο Μπόγρης ακόμη έπαιζε στον Παναθηναϊκό και πήγαινε για τρέξιμο στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου και συναντούσε την αθλήτρια η οποία έκανε επίσης τη γυμναστική της. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, όμως και φαίνεται πως ήρθε η ώρα και για τη σχέση Μπόγρη-Κοκκίνου...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK