Άλλος άνθρωπος: Πόσα κιλά έχασε η Σπυροπούλου στο Survivor

Φαίνεται πως οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο έχουν βοηθήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει πράξη αυτό για το οποίο μπήκε στο παιχνίδι (όπως είπε). Να χάσει κιλά. Δείτε την τρομερή αλλαγή στο σώμα της (PHOTO).

Είναι ήδη αρκετές ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και δείχνει πως μετά το αρχικό σοκ, έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται στα νέα δεδομένα.

Η παίκτρια των Διασήμων, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την πρώτη της ημέρα στο παιχνίδι, είχε πει πως ένας λόγος για τον οποίο μπήκε στο Survivor ήταν (και) για να χάσει κιλά και φαίνεται πως τον κάνει πράξη.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή "Survivor Panorama", η διάσημη παρουσιάστρια έχει αδυνατίσει πολύ ειδικά στα χέρια και στην κοιλιά της, ενώ υπολογίζεται ότι έχει χάσει περίπου 6-7 κιλά.

Δεν είναι λίγα για τόσες μέρες και αν μείνει κι άλλο στο παιχνίδι λογικά θα την δούμε... στιλάκι!

Δείτε την αλλαγή της από την πρώτη μέρα και σήμερα στο Survivor:

Γ. Μ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!