Απειλές, κλεψιές, "μαχαίρια" και Ρουβάς στο Survivor

Γιατί ο Ντάνος χάνει τον έλεγχο και απειλεί να χαστουκίσει τον Χρανιώτη; Ποιον κατηγορεί ως "κλέφτη" ο πρώην μισθοφόρος και η μεγάλη έκπληξη που ακούει στο όνομα Σάκης Ρουβάς.

Ακόμη ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο Survivor το βράδυ της Τρίτης (23/5) με δράση, ένταση και φυσικά εκπλήξεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου, το αγώνισμα επάθλου θα έχει πολύ δράση, ενώ κάποια στιγμή ο Ντάνης χάνει τον έλεγχο και απειλεί να ρίξει χαστούκι στον Χρανιώτη, ο οποίος γελάει.

Στη συνέχεια ο πρώην μισθοφόρος φαίνεται να κατηγορεί ως κλέφτη τον Ντάνο, κάτι που προκαλεί την έντονη αντίδρασή του. Τέλος, η μεγάλη έκπληξη που θα κάνει η παραγωγή στους παίκτες είναι ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος κατευθύνεται προς την παραλία με μια κιθάρα!

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...