Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο... Survival

Πρώην αθλήτρια η οποία είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 φαίνεται πως "έκλεισε" για να συμμετάσχει στην ομάδα των Διασήμων του νέου ριάλιτι επιβίωσης "Survival".

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο... Survival

H Πηγή Δεβετζή φαίνεται πως είναι από τα πρώτα ονόματα Διασήμων που είπαν το "ναι" στο κανάλι "Ε" για να συμμετάσχουν στο νέο ριάλιτι επιβίωσης "Survival Secrets" που αναμένεται να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.

Η πρώην αθλήτρια του τριπλούν που είχε κατακτήσει μεταξύ άλλων και το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, όπως όλα δείχνουν, θα ταξιδέψει στην Κουρούτα, όπου και θα γίνουν τα γυρίσματα του Survival.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο... Survival

Ένα παιχνίδι το οποίο θα έχει δοκιμασίες, αλλά θα τεστάρει και τις αντοχές των παικτών που θα πάρουν μέρος. Η Πηγή είναι από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ως... κλεισμένα, ενώ αυτές τις μέρες οι άνθρωποι της παραγωγής του ριάλιτι τρέχουν για να "κλείσουν" και τους υπόλοιπους, αφού ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι... μεγάλος.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι αρχικά το όνομα της Δεβετζή ακουγόταν για το Survivor (είχε πάει και ως καλεσμένη στο Survivor Panorama), αλλά τελικά το "Ε" την κέρδισε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK