Αυτό είναι το βίντεο με την "επίθεση" αγάπης στον Μέσι!

Όλο το... ποδόσφαιρο σ' ένα βίντεο. Επιτέλους μπορούμε να δούμε τη στιγμή που ο νεαρός οπαδός πατάει στο χορτάρι του "Καραϊσκάκης" και αγκαλιάζει τον Μέσι, ζώντας τη στιγμή σαν να είναι ψέμα (VIDEO).

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Επιτέλους! Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το βίντεο από τη στιγμή που ο νεαρός οπαδός μπαίνει στο γήπεδο για να αγκαλιάσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου, Λιονέλ Μέσι.

To σκηνικό είναι απίστευτο, καθώς ο νεαρός αν και δίπλα στον Αργεντινό είναι σαν μην το πιστεύει ότι μπορεί να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει.

Η συγκεκριμένη στιγμή έχει γίνει viral παγκοσμίως, αφού το βίντεο έχει "ανέβει" σε ξένο κανάλι στο youtube με τα views να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο θαρραλέος νεαρός κατάφερε να βρεθεί κοντά στο είδωλό του πριν ο Αργεντινός χτυπήσει κόρνερ για την ομάδα του.

Τρομερό απλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK