Αυτός ο διεθνής κίπερ είναι ο... Κέπα & ο Άλισον μαζί

Οι Σεϋχέλλες δεν είναι δα και καμία ξακουστή... ποδοσφαιρομάνα. Διακοπές κάνει εκεί ο κόσμος, απολαμβάνει το κάθε λεπτό. Έτσι και οι ποδοσφαιριστές που καλούνται να εκπροσωπήσουν το κράτος σε διάφορα τουρνουά. Τρανταχτό παράδειγμα ο αξιαγάπητος τερματοφύλακας, Μουζάρντ.

Ο Ντέιβ Μουζάρντ είναι το νέο ποδοσφαιρικό viral των τελευταίων ημερών.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της εθνικής των Σεϋχελλών ο οποίος δεν είναι ο κλασικός κίπερ που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ξέρετε, ο κλασικός ψηλός, γυμνασμένος που πηδάει στο... Θεό. Καμία σχέση!

Ο Μουζάρντ είναι ένας αξιαγάπητος ζαχαροπλάστης που παίζει τη μπαλίτσα του, όπως ο απλός κόσμος στα 5Χ5, απλά έχει μπει και στη εθνική ομάδα της χώρας του που δεν βγάζει δα και τους παίκτες με τη σέσουλα.

Αυτός, λοιπόν, ο 31χρονος ζαχαροπλάστης έπαιξε στο Σεϋχέλλες - Νιγηρία, δέχθηκε τρία γκολ, ωστόσο κανείς δεν ασχολείται με την ήττα. Άπαντες θαυμάζουν την σωματοδομή του.

ΠΑΛΙΚΑΡΙ

 

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.