O Cristiano Ronaldo 'έριξε' και τη Selena Gomez

Μ' ένα μήνα μοναχικής πορείας ο Cristiano Ronaldo κατάφερε ν' ανέβει στην κορυφή του instagram, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την περιζήτητη Αμερικανίδα Selena Gomez.

Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Αυτήν την εποχή ο Cristiano Ronaldo έχει αποφασίσει να μοιράζει τη ζωή του μεταξύ της Juventus και της Georgina Rodriguez. Καμία άλλη γυναίκα δεν χωράει στην καρδιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ, παρά τους πειρασμούς που κυκλοφορούν εκεί έξω και τις Σειρήνες που τον περιτριγυρίζουν και του τραγουδούν με στόχο να τον αποπλανήσουν.

Η 26χρονη Αμερικανίδα Selena Gomez είναι μια κοπέλα που θα μπορούσε να τον προσελκύσει. Νέα, ελεύθερη και ωραία, τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, μια ολοκληρωμένη περσόνα, που διαθέτει το προφίλ μιας πιθανής συντρόφου του 'CR7', ο οποίος φροντίζει να έχει δίπλα του εντυπωσιακές γυναίκες. Με καλύτερη εξ όλων, αντικειμενικά, των Irina Shayk.

Μόνο που οι δυο τους είναι ανταγωνιστές. 'Τρέχουν' στο στίβο του instagram και κυνηγούν τη σύγχρονη 'επιβεβαίωση' μέσω των καθημερινών φωτογραφικών αναρτήσεων τους.

Η Gomez ήταν η χρήστης με τους περισσότερους 'ακολούθους'. Χωρίς μάλιστα ιδιαίτερο κόπο. Από τη Δευτέρα τα σκήπτρα του 'βασιλιά' πέρασαν στον Cristiano Ronaldo.

Ιδού τα ντοκουμέντα:

O Cristiano Ronaldo 'έριξε' και τη Selena Gomez

Η Αμερικανίδα είχε ενημερώσει τους followers πως θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για ν' ασχοληθεί με τον εαυτό της. Κάποιες εξετάσεις αίματος δεν ήταν καλές, καθώς οι τιμές των λευκών αιμοσφαιρίων ήταν χαμηλές, λέγεται επίσης πως υπέφερε από κρίσεις πανικού, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί ειδικό.

"Η Selena προσπαθεί πολύ σκληρά για να παραμείνει επικεντρωμένη στη θεραπεία της και να μην επηρεαστεί η υγεία της", ανέφερε πηγή κοντά στην νεαρή στο 'E!'. Μάλιστα η τελευταία ανάρτησή της ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου. Μια ανάρτηση που συγκέντρωση περισσότερα από 8 εκατομμύρια likes. Έκτοτε σιγή...

Την 'απουσία' αυτή ο Πορτογάλος την εκμεταλλεύτηκε. Ή τουλάχιστον όσοι χειρίζονται τη δημόσια εικόνα του. Με αποτέλεσμα τα 20 ποσταρίσματα που έκανε στο μεσοδιάστημα να του δώσουν την απαραίτητη ώθηση και να τον φέρουν στην κορυφή. Η πιο πρόσφατη ήταν η αποψινή, από το γυμναστήριο.

Τον 'ανέβασαν' πάρα πολύ οι δύο φωτογραφίες από το 'Old Trafford', η μία παρέα με τον Alex Ferguson. 'Ένας σπουδαίος προπονητής και πάνω απ' όλα ένας υπέροχος άνδρας. Μου δίδαξε τόσα πολλά, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Χαρούμενος που σε είδα σε καλή κατάσταση, Αφεντικό', όπως τον είχε χαρακτηρίσει στη λεζάντα τη κοινής στιγμής τους.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK