Έφυγε ο Μποτία. Πάει να βρει τη Φουρέιρα;

Ο ίδιος ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ενημέρωσε για την αναχώρησή του από την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα προβάρει το τραγούδι που θα πει, για την Κύπρο, στη Eurovision.

Είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Αλμπέρτο Μποτία πήρε των ομματιών του κι έφυγε από την Αθήνα λίγες ημέρες πριν η Ελένη Φουρέιρα ανέβει στη σκηνή και με το λατινοπρεπές "Fuego" διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision;

Ο Ισπανός στόπερ, ο οποίος ενημερώθηκε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, μια και το συμβόλαιό του δεν θ' ανανεωθεί, ενημέρωσε το μεσημέρι της Κυριακής για την αναχώρησή του.

Ποστάρισμα από το αεροδρόμιο και... αντίο από τον πρώην αρχηγό των Πειραιωτών, ο οποίος έκλεισε 4 χρόνια στο λιμάνι, χωρίς όμως ν' αφήσει το σημάδι του. Στις καρδιές των φανς του Ολυμπιακού μπορεί να μην μπήκε, στης δημοφιλούς τραγουδίστριας αντίθετα έχει κατσικωθεί για 17 μήνες τώρα!

 

Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και δεν κρύβονται. Ίσως τώρα κάνουν τις βόλτες στα στέκια της Λισαβόνας. Κι ας απαντούσε πριν από δυο μήνες η Λενιώ "πήγαινε ρώτα τον αν θα έρθει", απευθυνόμενη με έντονο ύφος σε ρεπόρτερ που έθετε το ερώτημα.

"Θ' αφήσει τη δουλειά του για να τρέχει μαζί μου;", συμπλήρωνε τότε. Τώρα όμως που δεν έχει δουλειά ο Μποτία, γιατί όχι;

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.