Έκανε τατουάζ τον Λακαζέτ στα οπίσθιά του. Ο Γάλλος τον ψάχνει...

Ένας οπαδός της Άρσεναλ είχε δεσμευτεί πως αν τελικά η ομάδα του αποκτήσει τον Λακαζέτ, τότε θα κάνει τατουάζ το πρόσωπο του Γάλλου σε κάποιο μέρος του σώματός του και και κράτησε το λόγο του! Ο Γάλλος φορ τον ψάχνει μέσω twitter.

Έκανε τατουάζ τον Λακαζέτ στα οπίσθιά του. Ο Γάλλος τον ψάχνει...

Ντελίριο επικρατεί στο διαδίκτυο με τον φίλο της Άρσεναλ που δεσμεύτηκε να κάνει τατουάζ στο σώμα του τον Αλεξάντερ Λακαζέτ αν τελικά η ομάδα του κατάφερνε να τον ντύσει με τα χρώματα της ομάδας του Λονδίνου.

Οι "Κανονιέρηδες" αγόρασαν τον Γάλλο επιθετικό από τη Λυών και ο οπαδός της ομάδας κράτησε το λόγο του και έκανε τατουάζ το πρόσωπο του Λακαζέτ στα... οπίσθια του!

Η Άρσεναλ, απάντησε μέσω twitter σ'αυτόν που "ανέβασε" τη σχετική φωτογραφία, ενώ λίγο αργότερα και ο Λακαζέτ στα social media ζήτησε να του βρουν τον φίλαθλο που έκανε το τατουάζ για να τον γνωρίσει και να του κάνει μία φανέλα δώρο. Ο οπαδός απάντησε...

Βέβαια, στο συγκεκριμένο τατουάζ, όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο Λακαζέτ του τατουάζ περισσότερο μοιάζει με τον ποδοσφαιριστή Ντάρεν Μπεντ, παρά με τον Γάλλο στράικερ. Η προσπάθεια μετράει.

Και ο Ντάρεν Μπεντ:

Έκανε τατουάζ τον Λακαζέτ στα οπίσθιά του. Ο Γάλλος τον ψάχνει...

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

News 24/7

24MEDIA NETWORK