Εκεί θα γίνει ο τελικός του Survivor

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να φιλοξενήσει τον ημιτελικό, αλλά και τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor (PHOTOS).

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor που θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα.

Το μέρος φυσικά έχει βρεθεί και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για να είναι έτοιμα τα φαντασμαγορικά σκηνικά που θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα. Πού θα γίνει όμως;

Στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου, εκεί όπου έγιναν άλλωστε και τα αγωνίσματα για να επιλεχθούν οι παίκτες που θα έπαιρναν μέρος στις αρχές του 2017.

Το κλειστό του Γαλατσίου λοιπόν θα διαμορφωθεί καταλλήλως ούτως ώστε να υποδεχθεί τους παίκτες, αλλά και το κοινό στις 4 και 5 του Ιούλη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα γίνουν αγωνίσματα ζωντανά στην Ελλάδα, ενώ θα δούμε σε video το αγώνισμα του ημιτελικού, το οποίο θα έχει ήδη γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο. Το βράδυ του τελικού δεν θα περιλαμβάνει αγώνισμα.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.