"Έπεσαν τα τσιμέντα" με το αισθηματικό tweet της Λέστερ!

Τα δύο "παιδιά" της έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την βγάλουν ασπροπρόσωπη στο Μουντιάλ και η Λέστερ ανταπέδωσε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Με ένα αμίμητο τιτίβισμα στο Twitter!

Η παρουσία αμφότερων στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν αξιοσημείωτη, με τον έναν να δίνει ρεσιτάλ όσον αφορά στις αμυντικές του επιδόσεις και τον άλλο να δίνει πολύτιμες ανάσες στον Κέιν στην επίθεση.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Χάρι Μαγκουάιρ και στον Τζέιμι Βάρντι που είχαν σημαντική συμβολή στην είσοδο της εθνικής Αγγλίας στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του πρόσφατου Μουντιάλ, με την Λέστερ να "αποκαλύπτει" τεκμήριο για την τρομερή χημεία τους.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, δημοσίευσε φωτογραφία που ο Μαγκουάιρ έχει καρφώσει το βλέμμα του στον Βάρντι κατά τη διάρκεια ασκήσεών τους στο γυμναστήριο, με το tweet των "αλεπούδων" να είναι επιπέδου... Champions League:

"Nα βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ κοιτάζει τον Τζέιμι Βάρντι".

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...