Εταιρεία ψάχνει συνεργάτη για να πίνει επί 4 ώρες βλέποντας ράγκμπι

Σε ενδιαφέρει το ράγκμπι; Σου αρέσει να αράζεις με φίλους και να πίνεις μπύρες βλέποντας αγώνες; Τότε αξίζει να στείλεις ένα βιογραφικό και να ταξιδέψεις προς το Βόρειο Σόμερσετ της Αγγλίας.

Εταιρεία ψάχνει συνεργάτη για να πίνει επί 4 ώρες βλέποντας ράγκμπι

ΟΚ, σίγουρα το ράγκμπι είναι λίγο πιο περίπλοκο από το ποδόσφαιρο. Το ράγκμπι επίσης είναι ένα άθλημα που έχει αρκετά περισσότερο (και νόμιμο) ξύλο στις διεκδικήσεις ανάμεσα στους παίκτες και αυτή είναι μια λεπτομέρεια που το κάνει αρκετά ελκυστικό. Αν η ιδέα του να βλέπεις αγώνες ράγκμπι και να δοκιμάζεις μηλίτη και άλλα αλκοολούχα ποτά στην ειδυλλιακή επαρχιακή Αγγλία και να πληρώνεσαι με 200 λίρες (περίπου 230 ευρώ), τότε αξίζει να στείλεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία Thatchers Cider.

Πρόκειται για μια θέση εργασίας 'taste officer' όπου ο τυχερός εργαζόμενος θα βρεθεί στον αγώνα της ομάδας Bath Rugby με τους Bristol Bears στις 6 Απριλίου στην περιοχή του Τουίκεναμ, ώστε να επιβεβαιώσει πως ο μηλίτης της εταιρείας Thatchers είναι "άψογης ποιότητας, δοκιμάζοντας όλα τα προσφερόμενα δείγματα και προσφέροντας τις αξιολογήσεις του". Η συγκεκριμένη θέση εργασίας αφορά μόλις μια βάρδια 4 ωρών και το μοναδικό προαπαιτούμενο είναι ο υποψήφιος να εκτιμά το ράγκμπι και τον μηλίτη.

Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη εταιρεία ζητά από τον συνεργάτη της να πίνει επί 4 ώρες και στο τέλος να πληρωθεί

Είναι τουλάχιστον αισιόδοξο ότι οι εταιρίες αλκοολούχων ποτών όπως η Thatchers βρίσκουν τους δικούς τους ινφλουένσερς στο μέρος όπου ανήκουν: σε μια κερκίδα γηπέδου. Αυτό που δείχνει λίγο ανησυχητικό από την περιγραφή της αγγελίας είναι ότι δεν προβλέπεται κάποιος οδηγός για να γυρίσει τον τυχερό φίλαθλο στο σπίτι του, αλλά γι`αυτό υπάρχουν μητέρα ή πατέρας ή κολλητός/η, έτσι δεν είναι;

Αυτή είναι η αγγελία του Taste Officer όπως έχει δημοσιευτεί στο σάιτ της ομάδας Bath Rugby. Αν αποφασίσεις να τη συμπληρώσεις, καλό είναι να έχεις κατά νου μια καλή απάντηση στο ερώτημα 'Γιατί θέλεις να γίνεις ο νέος μας Taste Officer;' καθώς το "γιατί μ' αρέσει να πίνω και να βλέπω μπάλα" μάλλον δεν θα περάσει.

O νικητής θα ανακοινωθεί στις 19 Μαρτίου.

(κεντρική φωτογραφία: AP/Martin Cleaver)

News 24/7

24MEDIA NETWORK